Breaking News

Wanda Nara: Οι οικογενειακές φωτογραφίες και το ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εκατοντάδες χιλιάδες likes ακολούθησαν μετά την ανάρτηση που έκανε πριν λίγες ημέρες στο Instagram η εντυπωσιακή Wanda Nara.

Η 35χρονη τηλεπερσόνα, επιχειρηματίας και μοντέλο είναι παντρεμένη από το 2014 με τον 28χρονο Mauro Icardi, τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν, ως δανεικός από την Ίντερ. Μάλιστα, είναι και μάνατζερ του συζύγου της.

Τους προηγούμενους μήνες υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για τίτλους τέλους στο γάμο τους, ωστόσο στην αλλαγή του χρόνου η ίδια είχε ανεβάσει οικογενειακές φωτογραφίες στο Instagram, βάζοντας τέλος στις φήμες.

Πριν λίγες ημέρες τα μέλη της οικογένειας γιόρτασαν τα 7α γενέθλια του ενός από τα δύο σκυλάκια που έχουν, που ονομάζεται Fran.


«Σε ευχαριστούμε που έκανες τον κόσμο μας τόσο ξεχωριστό πριν από 7 χρόνια. Σε αγαπάμε με την ψυχή μας και πάντα θα σε φροντίζουμε. Η οικογένειά σου σε αγαπάει τόσο πολύ γλυκιά Fran», έγραψε, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή της στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε οικογενειακές φωτογραφίες και βίντεο.

Να σημειωθεί ότι η Wanda Nara έχει αποκτήσει 2 κόρες με τον Mauro Icardi, την 7χρονη Francesca και την 5χρονη Isabella. 

Επίσης, έχει και τρεις γιους από τον προηγούμενο γάμο της με τον ποδοσφαιριστή Maxi López, τον 13χρονο Valentino Gastón, τον 11χρονο Constantino και τον 9χρονο Benedicto.