Breaking News

Survivor: Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί ο Γιωρίκας - Στα «μαχαίρια» Μυριέλλα-Κατσαούνης - Σάββας: «Είναι άνανδρος» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor του Σαββάτου, ο Γιωρίκας Πιλίδης επέστρεψε από το νοσοκομείο στην παραλία των Διασήμων και ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Survivor.

«Ήμουν μια βδομάδα στην κλινική και, δυστυχώς, με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού, υπό αυτές τις συνθήκες, όσο κι αν μείνω εδώ, δεν θα μπορέσω να γίνω καλά. Οπότε θα πρέπει, δυστυχώς, να αποχωρήσω από αυτό το παιχνίδι», είπε ο Γιωρίκας στους συμπαίκτες του, οι οποίοι δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους.


Ο Γιώργος Κατσαούνης διάβασε το γράμμα που του έστειλε η Μυριέλλα Κουρεντή και στη συνέχεια ήταν ιδιαίτερα καυστικός στις δηλώσεις του:

«Έπρεπε να το είχα διαβάσει πριν το συμβούλιο για να της το πετάξω στα μούτρα... Α, δεν σου βγήκε το εpωτικό με τον John;... Θεωρώ ότι με εκμεταλλεύτηκε και είναι πάρα πολύ άσχημο που το έκανε για να μείνει μέσα στο παιχνίδι. Ίσα ίσα πιστεύω ότι δεν είχε κανένα όφελος από εμένα... Αν λέει αλήθεια, λυπάμαι για το παιδί εκείνο που κοιτάει την οικογένειά της.  Αυτό το παιδί, τον John, τον Γιάννη. Τον έσκισε και τον έκανε ξεφτίλα».


Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Αθηνά Ευμορφιάδη κατέκριναν τη στάση της Μυριέλλας Κουρεντή, σχετικά με τον Γιώργο Κατσαούνη. Μάλιστα, η Ευρυδίκη έκανε λόγο για «γλωσσoφιλα πριν από τα συμβούλια και τους αγώνες».


Η Σοφιάννα Αβραμάκη και η Ασημίνα Χατζηανδρέου πέταξαν τα «καρφιά» τους, μετά τις αποκαλύψεις στο τελευταίο συμβούλιο, όπου «φωτογραφήθηκαν» ο Σάββας Κάλφας και ο Γιώργος Κατσαούνης ότι είχαν σχεδιάσει να τις διώξουν από το παιχνίδι.


Πριν το αγώνισμα επάθλου, ο Σάββας Κάλφας επιτέθηκε στον Γιώργο Κατσαούνη, υποστηρίζοντας ότι εκείνος είχε πιάσει τη Μυριέλλα Κουρεντή για να της πει για την ψηφοφορία.


Η ένταση συνεχίστηκε ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη...


Ακολούθησε το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, στο οποίο οι Διάσημοι κατάφεραν να νικήσουν με 10-6 και στη συνέχεια απόλαυσαν λαχταριστές πίτσες.


Μετά το αγώνισμα, ο Σάββας Κάλφας επιτέθηκε στον Γιώργο Κατσαούνη, τονίζοντας μεταξύ άλλων: 

«Η Μυριέλλα Κουρεντή θεώρησε ότι εγώ τον έβαλα τον Γιώργο να τα κάνει αυτά... Αυτός ο άνθρωπος είναι αδίστακτος, ψεύτης και άνανδρος. Είναι ικανός για τα πάντα, είναι ικανός για όλα και δεν τον στοχοποιώ αυτή τη στιγμή. Λέω την αλήθεια και ελπίζω κάποια στιγμή ο κόσμος να το δει. Εγώ θα βάλω το χέρι μου για να το δει αυτό».


Από την πλευρά της η Μυριέλλα Κουρεντή είναι πλέον απογοητευμένη με τη στάση του Γιώργου Κατσαούνη και δείχνει να έχει μετανιώσει που τον υποστήριζε όλο το προηγούμενο διάστημα.


Το επεισόδιο ολοκληρώθηκε με το παιχνίδι «Πες το αλλιώς», όπου νίκησαν ξανά οι Διάσημοι και απόλαυσαν το νέο έπαθλο φαγητού.