Breaking News

Survivor - Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Ο Βαλάντης έπαιξε κομβικό ρόλο στην απόφασή μου να αποχωρήσω» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις πρώτες δηλώσεις του στο «Love it» έκανε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor... Ο ηθοποιός μίλησε για όλα. Σε ό,τι αφορά την απόφασή του να αποχωρήσει, τόνισε:

«Ο Γιωρίκας επηρεάζεται από τον Βαλάντη... Όταν ένας άνθρωπος σου φωνάζει ασταμάτητα και σε μειώνει συνέχεια μπαίνεις σε μεγαλύτερη άμυνα. Θα φωνάξεις κι εγώ ξέφυγα από τα όριά μου με τον Βαλάντη.

Ο Βαλάντης, ίσως, έπαιξε κομβικό ρόλο στο αν θα μείνω ή όχι στο παιχνίδι γιατί με έβγαλε πολλές φορές από τα ρούχα μου και με δυσκόλεψε πάρα πολύ στο κομμάτι της συμβίωσης. Ήταν πολύ οξύθυμος και επιθετικός απέναντί μου, αλλά και σε άλλους παίκτες. Πάθαινε κρίσεις και μετά ηρεμούσε και ήταν αρνάκι.

(Όταν φώναξε στη Μυριέλλα) μούδιασα, ήταν και ο λόγος που έκανε ένα κλικ ο εαυτός μου και είπα ότι θέλω να μιλήσω με την παραγωγή για να φύγω... Ήμουν οριακά στο να ξεσπάσω απίστευτα άσχημα...

Όταν αποφάσισα να φύγω και συζήτησα με την παραγωγή και είπα ότι δεν αντέχω άλλο, η γεύση ήταν 100% πικρή. Ήταν κάτι που με διέλυσε, όμως, μόλις ηρέμησα, συνειδητοποίησα κάποια διαμαντάκια που σου αφήνει κι αυτά πρέπει να τα προστατέψω πολύ...».

Δείτε τις δηλώσεις του στα βίντεο που ακολουθούν.