Breaking News

Survivor - Κ. Παπαδόπουλος: «Η Κάτια θα μπει ξανά, o Βαλάντης δεν είναι παίκτης, καψούρης ο πρώην της Μυριέλλας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χειμαρρώδης, όπως πάντα, ο παίκτης του περσινού Survivor, Κώστας Παπαδόπουλος, είπε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend»:

«Βλέπω το φετινό Survivor και μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά θα ήθελα λίγο περισσότερο χιούμορ, κάτι πιο αστείο... Έναν Τριαντάφυλλο, έναν Παπαδόπουλο, έναν Παππά, λείπουν αυτοί οι χαρακτήρες...

Πιστεύω ότι η Κάτια Ταραμπάνκο θα μπει ξανά, αλλά θα αποχωρήσει και πάλι οικειοθελώς γιατί δεν θα αντέξει..

Εγώ θέλω να δω την εξέλιξη με τη Μυριέλλα Κουρεντή, όταν μπει ο πρώην σύντροφός της... Πιστεύω ότι θα μπει γιατί είναι καψoύρης φoυλ!

Ο Βαλάντης δεν είναι παίκτης γιατί δεν παίζει στα αγωνίσματα, κάνει μόνο ριάλιτι. Ο Τριαντάφυλλος τουλάχιστον έπαιζε μια φορά την εβδομάδα.

Στο δικό μας Survivor υπήρχε παίκτης, που έπαιρνε 4.000 ευρώ και, όταν αποχώρησε οικειοθελώς, του πρόσφεραν άλλα 4.000 ευρώ για να παραμείνει. Δεν μπορώ να πω ονόματα... (σ.σ. γέλασε όταν η δημοσιογράφος ανέφερε την Κάτια Ταραμπάνκο).

Υπάρχει όρος στα συμβόλαια των φετινών παικτών, δεν μπορούν να αποχωρήσουν οικειοθελώς και γι' αυτό στήνουν ψηφοφορίες.

Όταν έφυγαν ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης τον πόνεσε τον Acun και γι' αυτό τώρα έχει βάλει ρήτρα. Εγώ, που έχω μιλήσει με τους παίκτες που μπήκαν, τους είπαν τέσσερις φορές ότι δεν μπορούν να φύγουν. Ο Acun μπορεί να μην κυνηγήσει τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, που αποχώρησε οικειοθελώς. Τον Κατσαούνη ή τον Πιλίδη δεν θα τους αφήσει να φύγουν, θα τους "γδάρει" οικονομικά».