Breaking News

Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε τους παίκτες των δύο ομάδων στο συμβούλιο του νησιού, με το οποίο ολοκληρώθηκε το επεισόδιο της Δευτέρας.

Νωρίτερα, οι Διάσημοι - που είχαν ήδη τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση από την ομάδα τους - κατάφεραν να ανακάμψουν και νίκησαν τους Μαχητές με 10-7 στο αγώνισμα ασυλίας.

Ο Βαλάντης, η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παρέμειναν υποψήφιοι προς αποχώρηση από την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο η ψηφοφορία είχε ολοκληρωθεί και διατήρησαν τις ψήφους που είχαν συγκεντρώσει από το τηλεοπτικό κοινό.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Στο συμβούλιο οι Μαχητές ψήφισαν και ανέδειξαν πέμπτη υποψήφια την Παρασκευή Σταματοπούλου.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη των Διασήμων, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Τη δεύτερη ατομική ασυλία κέρδισε ο Σπύρος Μαρτίκας των Μαχητών, ο οποίος επέλεξε τον Σταμάτη Καλαφατά, που είναι ο έβδομος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Να σημειωθεί ότι στη νέα ψηφοφορία το κοινό ψήφισε μόνο το Λάμπρο Κωνσταντάρα, την Παρασκευή Σταματοπούλου, τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τον Σταμάτη Καλαφατά.

Η τελική κατάταξη των υποψηφίων θα προκύψει από τα ποσοστά που θα δώσουν οι δύο ψηφοφορίες, η παλιά και η νέα.

Στο μεταξύ, συνεχίστηκε η αντιπαράθεση μεταξύ Μυριέλλας Κουρεντή και Αθηνάς Ευμορφιάδη. Η ομάδα των Διασήμων εξακολουθεί να είναι διχασμένη μετά τα φιλιά της πρώτης με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.