Breaking News

Survivor: «Επανασύνδεση» Μυριέλλας-Κατσαούνη - Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Ποινή στον Τσολάκη - Στα «μαχαίρια» οι Μαχητές (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας ολοκληρώθηκε με το συμβούλιο, όπου συμπληρώθηκε η σύνθεση των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Νωρίτερα, η Αθηνά Ευμορφιάδη εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τη Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία ήρθε και πάλι κοντά με τον Γιώργο Κατσαούνη. Μάλιστα, η κάμερα τους κατέγραψε μετά το τέλος του προηγούμενου συμβουλίου να ανταλλάσσουν ένα φιλί.

Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, ήταν η σειρά των Διασήμων να νικήσουν (10-5). Ακολούθησε το αγώνισμα ατομικής ασυλίας των Μαχητών, στο οποίο επικράτησε ο Σάββας Κάλφας.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ήδη ο Θανάσης Βισκαδουράκης των Διασήμων... Η Μυριέλλα Κουρεντή, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως υποψήφια την Αθηνά Ευμορφιάδη.

Από την ψηφοφορία των Μαχητών, υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχθηκε η  Σοφιάννα Αβραμάκη, ενώ ο Σάββας Κάλφας «έδωσε» την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Θανάσης Βισκαδουράκης - Αθηνά Ευμορφιάδη (Διάσημοι) και Σοφιάννα Αβραμάκη - Ασημίνα Χατζηανδρέου (Μαχητές).

Στην ομάδα των Μαχητών επικράτησε ένταση, καθώς η Ασημίνα έκανε λόγο για σχέδιο του Σπύρου Μαρτίκα να βγουν υποψήφιες η ίδια και η Σοφιάννα.

Να σημειωθεί ότι, στην έναρξη του συμβουλίου, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ποινή για τον Γιάννη Τσολάκη των Μαχητών, καθώς παραβίασε έναν από τους βασικούς κανόνες του Survivor. Ο παρουσιαστής είπε:

«Μπροστά στα μάτια ανθρώπων της παραγωγής, ο Γιάννης πήρε ένα ποτήρι καφέ, που βρισκόταν στο χώρο των γυρισμάτων. Παρά τις υποδείξεις των ανθρώπων της παραγωγής, δεν το άφησε, αλλά το χρησιμοποίησε, πίνοντας καφέ. Αυτό, φυσικά, είναι παράβαση των κανονισμών και δεν μπορεί να μείνει χωρίς ποινή. Η ποινή είναι ότι στα τρία επόμενα έπαθλα, τα οποία θα κατακτήσει η ομάδα των Μαχητών, είτε φαγητού είτε επικοινωνίας, ο Γιάννης δεν θα μπορεί να συμμετέχει».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.