Breaking News

Χαμός στη «Φάρμα»: Η Νάιρα και ο Νεόφυτος έκαναν στριπτiζ! - Ο νέος αρχηγός και η νέα αποστολή (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Δευτέρας, διαβάστηκε στη «Φάρμα» το γράμμα που άφησε πίσω της η Χριστιάννα Σμαραγδή, η οποία αποχώρησε.

Η Χριστιάννα Σμαραγδή όρισε ως νέο αρχηγό της εβδομάδας στο αγρόκτημα τον Νεόφυτο Ηλία.


Ο νέος αρχηγός έχει μπροστά του μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, καθώς οι προμήθειες είναι ελάχιστες μετά τις δύο αποτυχημένες αποστολές.

Ο επιστάτης Βασίλης Φιλίππου ανακοίνωσε τη νέα αποστολή. Οι παίκτες πρέπει να κάνουν μια σειρά από κατασκευές ώστε να προετοιμαστούν για τις δύσκολες συνθήκες του βαρύ χειμώνα που έρχεται. Επιπλέον, έχουν να κάνουν κάποιες εργασίες στον στάβλο.


Να σημειωθεί ότι το κλίμα μεταξύ των παικτών και του επιστάτη είναι βαρύ, καθώς κάποιοι αμφισβήτησαν τις αποφάσεις του για τις δύο προηγούμενες αποστολές.

Επίσης, οι νέοι παίκτες φαίνεται ότι μπορούν να κινήσουν τα νήματα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάποιοι να προσπαθούν να τους φέρουν πιο κοντά τους.

Στο τέλος, όλα φάνηκαν να έχουν ξεχαστεί, καθώς η Νάιρα Αλεξοπούλου με τον Νεόφυτο Ηλία έκαναν το στριπτiζ που υποσχέθηκαν! Στο σπίτι επικράτησε χαμός, με τους συμπαίκτες τους να διασκεδάζουν και να τους αποθεώνουν.