Breaking News

Survivor: Το «γράμμα» της Μυριέλλας, τα δάκρυα της Βρισηίδας για τον Γιωρίκα, οι νέοι παίκτες και το αγώνισμα επάθλου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Σαββάτου, μπήκαν οι 3 νέοι παίκτες στο Survivor, τους οποίους παρουσίασε ο Γιώργος Λιανός πριν το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό.

Νωρίτερα, η Μυριέλλα Κουρεντή έκανε μία προσπάθεια να εξομαλύνει τις σχέσεις της με τον Γιώργο Κατσαούνη, μετά  και την πρόσφατη αντιπαράθεσή τους, με αφορμή τα δάκρυα της ηθοποιού για τον Γιάννη Λυγνό. Η ηθοποιός "έκλεψε" τη γραφίδα και ένα κομμάτι χαρτί από το συμβούλιο για να του γράψει ένα γράμμα, προκειμένου να του δώσει εξηγήσεις.

Ο Γιωρίκας Πηλίδης δεν ένιωθε καλά και οδηγήθηκε στους γιατρούς, με τη Βρησιήδα Ανδριώτου να ξεσπάει σε κλάματα, καθώς ανησύχησε για την υγεία του καλύτερου φίλου της.

Πριν το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, εμφανίστηκαν οι 3 νέοι παίκτες. Στην ομάδα των Διασήμων μπήκε ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης, ενώ στους Μαχητές ενσωματώθηκαν η παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας, Θωμαΐς Εμμανουηλίδου και ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, ο οποίος είναι πτυχιούχος στις Οικονομικές Επιστήμες και εργάζεται ως επαγγελματίας παίκτης πόκερ.


Στο αγώνισμα επάθλου οι Διάσημοι νίκησαν εύκολα. Ο Άρης Σοϊλέδης ήταν εντυπωσιακός στο ντεμπούτο του, διαμορφώνοντας και το τελικό 10-3.

Το επεισόδιο ολοκληρώθηκε με το παιχνίδι των ερωτήσεων, που είχε, επίσης, ως έπαθλο το φαγητό, στο οποίο κέρδισαν οι Μαχητές.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.