Breaking News

Survivor: Αντιπαράθεση Μυριέλλας - Κατσαούνη... «Δεν πάμε να ρωτήσουμε τον John;» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε αντιπαράθεση ήρθαν στο Survivor ο Γιώργος Κατσαούνης και η Μυριέλλα Κουρεντή πριν το αγώνισμα επάθλου.

Όταν ο Λιανός είπε στον παίκτη των Μαχητών ότι - μετά από παράκληση της Μυριέλλας - η παραγωγή τους δίνει ένα λεπτό για να μιλήσουν μόνοι τους, ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Γιώργος: Δεν χρειάζεται, δεν θέλω να πω τίποτα, τη γνώμη μου την έβγαλα...

Μυριέλλα: Δεν έχουμε να πούμε κάτι. Εγώ το ζήτησα μία φορά, αλλά από τη στιγμή που ο Γιώργος είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει να ακούσει τίποτα κι επειδή κι εγώ κατάλαβα πράγματα για τον Γιώργο και για μένα και για τη διαφορετικότητα που μας χαρακτηρίζει...

Γιώργος: Δεν πάμε να ρωτήσουμε τον John να δούμε αν είναι γκόμεvoς ή όχι;

Μυριέλλα: Δεν έχω κάτι με τον Γιώργο, εγώ τον συμπαθώ και τον εκτιμώ πολύ. Θεωρώ ότι είναι ένα αυθεντικό παιδί, αλλά πολλές φορές χάνει το δίκιο του με τον τρόπο που εκφράζεται. Δεν κρατάω κακία, δεν πειράζει που παρεξήγησε πράγματα. Δεν μπορώ σε ένα λεπτό να του εξηγήσω κάτι γιατί δεν θέλει να ακούσει. Για μένα το ζήτημα έληξε, τον εκτιμώ και δεν θέλω να υπάρχει πρόβλημα μεταξύ μας.
 
Νωρίτερα η Μυριέλλα Κουρεντή είπε στην κάμερα της παραγωγής: «Αυτό που έγινε χθες με τον Γιώργο, με έβαλε σε πάρα πολλές σκέψεις. Ίσως παρασύρθηκα κι εγώ από το πού βρίσκομαι κι αποφάσισα ότι είμαστε σε πολλά πράγματα διαφορετικοί. Είμαστε από διαφορετικούς κόσμους... Δεν έχω κάτι να περιμένω, ούτε θέλω κάτι από τον Γιώργο».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Κατσαούνης δήλωσε: «Θέλω να τονίσω ότι τα συναισθήματά μου για τη Μυριέλλα έχουν σβήσει. Δεν μπορεί να γελά μαζί μου... Τη θεωρώ πολύ καλή ηθοποιό γιατί με εξαπάτησε και με κορόιδεψε. Δεν μπορεί να παίζει με τα συναισθήματα άλλων και να κοιτά να καλύψει τη μοιχεία... Με θεωρεί ευκολόπιστο, ίσως επειδή είμαι καλός απέναντί της και νόμιζε ότι θα μου τα γυρίσει... Το συμπέρασμά μου το έχω βγάλει, με υποτίμησε σαν άντρα. Δεν θέλω να τη δω ούτε ζωγραφιστή. Εγώ δεν θα της το έκανα ποτέ. Και να είχα κάτι δεν θα γυρνούσα ποτέ στο παρελθόν...».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.