Breaking News

Η Φάρμα: Ο πρώτος μονομάχος - Σ. Μπάστα: «Τα έκανες όλα π…α» - Α. Τσουμελέκα: «Έφυγες και ηρεμήσαμε» (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τετάρτης, προέκυψε ο πρώτος μονομάχος της εβδομάδας στη «Φάρμα», η Σάσα Μπάστα και η Αθανασία Τσουμελέκα προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους χωρίς επιτυχία, ενώ τραυματίστηκε ο Αστρινός Χαραλαμπάκης.

Η Νάιρα Αλεξοπούλου προσπάθησε να κόψει ξύλα, ο Αστρινός Χαραλαμπάκης πήγε να τη βοηθήσει και έκοψε σοβαρά το δάχτυλό του. Ο Αστρινός έκανε 4 ράμματα και απόκτησε ασυλία μέχρι να αναρρώσει.


Ο αρχηγός Μάνος Πανταζής έδωσε τη μαύρη πέτρα στη Μαρία Παπαγεωργίου, η οποία είναι η πρώτη μονομάχος της εβδομάδας.


Νωρίτερα, ο Σάκης Τανιμανίδης ζήτησε από τη Σάσα Μπάστα - που επέστρεψε στο ριάλιτι επιβίωσης - να μιλήσει για τις εκκρεμότητες που έχει. Ωστόσο, οι εκκρεμότητες ήταν πολλές και δεν λύθηκαν.

Να σημειωθεί ότι όταν είχε αποχωρήσει η Σάσα Μπάστα, η τότε αρχηγός και φίλη της Αγγελική Ηλιάδη - που έφυγε λόγω της απώλειας του πατέρα της - είχε δώσει τη μαύρη πέτρα στην Αθανασία Τσουμελέκα.

Η Σάσα Μπάστα είπε στην Αθανασία Τσουμελέκα: «Μου μετέφεραν πολλά άτομα τι συνέβη. Όταν έφυγα από το σπίτι, είχα πάρει αγάπη. Όταν γύρισα, εμαθα ότι η κυρία Τσουμελέκα με απωθούσε, δεν με ήθελε για φίλη και δεν μπορούσε να μου το δείξει... Γιατί δεν τα είπε μπροστά μου, ενώ όταν έφυγα μου έλεγε ότι με αγαπά;... Την ημέρα της μονομαχίας, έπιασε τα χέρια μου, έκλαιγε με αναφιλητά κι έλεγε "δεν θέλω να φύγεις"... Ένα θέατρο του παραλόγου... Η Αγγελική της έδωσε τη μαύρη πέτρα ξεκάθαρα για εκδίκηση... Μπορούσες να μου τα πεις αυτά την εβδομάδα πριν μονομαχήσω κι εσύ προτίμησες να τα κάνεις όλα π...α όταν έφυγα γιατί δεν περίμενες ότι θα επιστρέψω...».

Από την πλευρά της η Αθανασία Τσουμελέκα της απάντησε: «Το ομολογώ, ενώπιον όλων, ότι δεν είχα τα κότσια να σου μιλήσω στα ίσια... Δε θέλω άλλα "μου είπες, σου είπα". Αυτό είπα σε όλους όταν έφυγες, αλλά δεν είχα τα α...α να σου τα πω εκείνο το βράδυ. Είχα, όμως, τα α...α να σου δώσω τη μαύρη πέτρα. Και ζητώ συγγνώμη που δεν στα είπα εκείνο το βράδυ. Έφυγες και ηρεμήσαμε όλοι... Επέστρεψες και είπες "Μου είπε ο τάδε, ο τάδε κι ο τάδε ότι έγιναν αυτά, αυτά κι αυτά"... Άρα κάθισες να σκεφτείς τι είπαν οι άλλοι και δεν ήρθες σε μένα να μου πεις τι θέλεις...».