Breaking News

«Τίποτα Εσύ»: Η Ελένη Φουρέιρα πρωταγωνιστεί στο νέο video clip του Κωνσταντίνου Αργυρού (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εκατοντάδες χιλιάδες προβολές έχει ήδη το νέο video clip για το τραγούδι «Τίποτα Εσύ» του Κωνσταντίνου Αργυρού, που ανέβηκε στο Youtube το απόγευμα του Σαββάτου. Η ανακοίνωση της Panik αναφέρει:

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συναντά στο στούντιο ηχογράφησης τον Γιώργο Θεοφάνους και την Ελεάνα Βραχάλη και μας παρουσιάζουν το "Τίποτα Εσύ", το αποτέλεσμα μιας σπουδαίας μουσικής συνάντησης, που κυκλοφορεί, μαζί με ένα ιδιαίτερο music video, από την Panik Platinum.

Το "Τίποτα Εσύ" είναι το νέο single του πιο επιτυχημένου καλλιτέχνη της γενιάς του, που συνεργάζεται ξανά με τον σπουδαίο δημιουργό, με τον οποίο μας έχουν χαρίσει μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν και για πρώτη φορά με την εξαιρετική στιχουργό. Παράλληλα, το τραγούδι αυτό είναι το πρώτο που δημιουργούν μαζί ο Γιώργος Θεοφάνους και η Ελεάνα Βραχάλη.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο και γεμάτο συναίσθημα ζεϊμπέκικο - πρόταση, που συνδυάζει τον αγαπημένο λαϊκό ήχο με τη μοντέρνα ενορχήστρωση και παραγωγή.

Το "Τίποτα Εσύ", με το οποίο ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει το προσωπικό του σερί των no1 επιτυχιών, που αγαπά το κοινό, κατακτούν τις πρώτες θέσεις στο ραδιοφωνικό airplay και τα digital charts και μετρούν εκατομμύρια YouTube views, συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής και υψηλών προδιαγραφών music video, σε σκηνοθεσία Γιάννη Δημολίτσα.

Συμπρωταγωνίστρια του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι η κορυφαία performer Ελένη Φουρέιρα. Μέσα από το video του "Τίποτα Εσύ" οι δύο καλλιτέχνες παρουσιάζουν το chapter 1 μιας ενδιαφέρουσας μουσικής ιστορίας που θα έχει και συνέχεια...».


Μουσική: Γιώργος Θεοφάνους
Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη
Σκηνοθεσία: Γιάννης Δημολίτσας
Παραγωγή - Ενορχήστρωση: Παναγιώτης Μπρακούλιας - Κωνσταντίνος Αργυρός

Στίχοι:

Έξω φωτάκια αναμμένα, βουβά
κι εσύ έρχεσαι, φεύγεις στο βάθος. 
Μέρες και μήνες και χρόνια σωστά, 
σε μια στιγμή το λάθος. 

Μου ζήτησες απλά ένα αστέρι, 
σου' δωσα ουρανό στο χέρι. 
Μου ζήτησες απλά ένα κύμα, 
σου' δωσα νησί. 
Μου ζήτησες να μη φοβάμαι, 
σου είπα όπου θέλεις πάμε. 
Μου ζήτησες απλά μια σχέση, 
σου' δωσα ζωή. 
Μα τίποτα εσύ· 
τίποτα δεν κατάλαβες εσύ... 

Έξω η πόλη σκακιέρα μικρή 
κι εσύ έρχεσαι, φεύγεις σαν πιόνι· 
ρίχνω τα ζάρια με τρέλα κι ορμή, 
αυτό το παιχνίδι τελειώνει.