Breaking News

Ο. Τζιόβας: «Δεν γνωριζόμασταν όταν έγινε ο γάμος, πιστέψαμε αλλά δεν μας βγήκε» - Η περιπέτειά του με τον κορονοϊό (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ορέστης Τζιόβας είχε ανακοινώσει το χωρισμό του το Νοέμβριο του 2019, ένα χρόνο περίπου μετά το γάμο του.

Ο γνωστός ηθοποιός και η Κατερίνα Φλώρου είχαν παντρευτεί τον Σεπτέμβριο του 2018 στο Δημαρχείο Αθηνών, κάνοντας τότε και δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Ο Ορέστης Τζιόβας φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, όπου εξομολογήθηκε: «Δεν γνωριζόμασταν καθόλου όταν έγινε ο γάμος, ήμασταν μαζί 1 - 1,5 μήνα. Ήταν μια κίνηση έτσι... δεν ξέρω. Ήταν έpωτας και τρέλα. Μας πέρασε γρήγορα, δεν μπόρεσε να προχωρήσει. Εντάξει, είναι σαν μια σχέση, απλά κάναμε και έναν γάμο γιατί πιστέψαμε παραπάνω, αλλά δεν μας βγήκε. Δεν φοβάμαι να παντρευτώ ξανά... Αν έκανα ένα γάμο πλέον, θα τον έκανα μετά από μία σχέση, η οποία θα είχε δοκιμαστεί».

Επίσης, μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για το ελληνικό Metoo και την υπόθεση βιaσμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, ενώ είπε, μεταξύ άλλων, για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό:

«Έδειχνε σοβαρή η κατάσταση, αλλά ανατράπηκε γρήγορα. Έπαθα πνευμονία και νοσηλεύτηκα 7 ημέρες, όχι στην εντατική, για να ισορροπήσει το οξυγόνο. Είχε πέσει κοντά στο 90 - 92. Δεν φοβήθηκα ιδιαίτερα, ένιωσα ασφάλεια όταν πήγα στο νοσοκομείο. Ήταν τον Ιούνιο και η κατάσταση τότε δεν ήταν επιβαρυμένη στα νοσοκομεία... Είχα φτάσει 39,8 πυρετό. Ενώ οι εξετάσεις ήταν άσχημες, ανατράπηκε η κατάσταση γρήγορα... Εκείνες τις ημέρες είχα κόψει το κάπνισμα, αλλά δεν μπόρεσα να το κρατήσω, το άρχισα ξανά».

Δείτε τη συνέντευξη.