Breaking News

Βάνα Μπάρμπα: «Θέλω να πάω να δω και να αγκαλιάσω τον Πέτρο Φιλιππίδη» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Βάνα Μπάρμπα παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ανοιχτά», στην οποία μίλησε για τη μεγάλη απόφαση στα εφηβικά της χρόνια να φύγει από τα Ιωάννινα και να ανοίξει τα φτερά της στην Αθήνα. 

Η γνωστή ηθοποιός έκανε την αυτοκριτική της, ενώ αναφέρθηκε στους μεγάλους έpωτες που σημάδεψαν τη ζωή της, όπως και στους «φίλους» της στη showbiz, οι οποίοι βρισκόντουσαν γύρω της μόνο για τους δικούς τους ιδιοτελείς σκοπούς. 

Επίσης, μίλησε για την κόρη της και για τον αιώνιο φίλο της και μεγάλο της έpωτα, Χρήστο Κυριαζή, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, ενώ συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στην απώλεια της μονάκριβης αδελφής της...

Μεταξύ άλλων, η Βάνα Μπάρμπα είπε στην Αννίτα Πάνια για τις δηλώσεις που είχε κάνει για τον Πέτρο Φιλιππίδη:

«Κάθε μας άποψη έχει κόστος. Κι εγώ με τον Πέτρο πέρασα πολλά, προσπαθούσα να βρω θέατρο και μου έκλεισαν τις πόρτες... Αλλά δεν θα μασήσω και θα λέω την άποψή μου. Δεν θα μπω σε ένα σύστημα να είμαι αρεστή και να κάνω την καλή.

Είπα ένα πράγμα, εγώ θα ήθελα να πάω ξανά να δω τον Πέτρο και να τον πάρω αγκαλιά, όπως και να πάω να πάρω αγκαλιά οποιονδήποτε άνθρωπο περνάει δύσκολα.

Δεν είμαι εγώ αυτή που θα το κρίνω, η Δικαιοσύνη έχει τον πρώτο λόγο, αλλά δεν θα με κάνουν εμένα ενοχική να μην μπορώ να δώσω αγάπη σε έναν άνθρωπο. Άλλο το φαίνεται ότι έχει κάνει κατάπτυστες πράξεις κι άλλο το έχει κάνει. Εγώ πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος είναι σε μια πολύ χείριστη θέση και πραγματικά εύχομαι μέσα από την ψυχή μου όλο αυτό να είναι ένας κακός εφιάλτης.

Αν όντως τα έχει κάνει, δικαίως τιμωρείται, αν όμως δεν τα έχει κάνει, αδίκως ένα σύστημα έχει πέσει τόσο άσχημα. Δεν γνωρίζω αν έχουν γίνει όλα αυτά. Και να σου πω και κάτι; Ποια είμαι εγώ που θα το κρίνει; Δεν ξέρω, εγώ θέλω να υποστηρίξω έναν άνθρωπο που αυτή τη στιγμή είναι στη φωτιά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα. Ολόκληρη η συνέντευξη στο 2ο βίντεο.