Breaking News

Σ. Μπιμπίλας: «Θλίβομαι βαθύτατα που οι ηθοποιοί εξαναγκάζονται να πάνε στα ριάλιτι λόγω της φτώχειας που ζούμε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είχε αποχωρήσει από την θεατρική παράσταση «Σκρούτζ - The musical» για να πάει στο Survivor. Στην παράσταση, η οποία ανεβαίνει στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, πρωταγωνιστούν οι Σπύρος Μπιμπίλας, Μπέτυ Λιβανού, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Άρης Μακρής κ.α.

«Εγώ τον είχα προειδοποιήσει ότι δεν θα του αρέσει εκεί που πάει και δυστυχώς ο Γιάννης έφυγε. Έχασε και τον ωραιότατο ρόλο του στην παράσταση και έφυγε και από το Survivor», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

Και πρόσθεσε: «Δεν ανέχομαι να βλέπω πράγματα που θίγουν την προσωπικότητα των ανθρώπων. Δεν εξευτελίζεται μόνο ο Γιάννης, εξευτελίζονται όλες οι προσωπικότητες, όπως και οι θεατές που κάθονται και παρακολουθούν αυτά τα πράγματα. Είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοια ριάλιτι αμερικανόφερτα και να κάθεται ο κόσμος σαν χαζός να τα παρακολουθεί. Αξιοθρήνητο θέαμα για όλους. Θλίβομαι βαθύτατα που οι ηθοποιοί εξαναγκάζονται λόγω της φτώχειας που ζούμε να πάνε στα ριάλιτι σόου».

«Δεν μπορεί να γυρίσει στην παράσταση ένας ηθοποιός που έχει αντικατασταθεί. Θα διώξεις τον άλλον που δούλεψε και μάλιστα γρήγορα για να κάνει έναν ρόλο, που κάποιος άλλον τον άφησε;», είπε ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην παράσταση ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Επίσης, σχολίασε την ψευδή είδηση που κυκλοφόρησε χθες, Σάββατο, για τον ηθοποιό Ντίνο Καρύδη, με τον ίδιο  να τη διαψεύδει με χιούμορ, λέγοντας «Είμαστε ακόμα ζωντανοί»....

Δείτε το βίντεο του Mega.