Breaking News

Τ. Θεοδωρίδης για «Λάμψη»: «Έχω κερδίσει 2 δικαστήρια και τώρα πάμε στον Άρειο Πάγο» - Το πραγματικό του όνομα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Φονιάς», στο θέατρο Βικτώρια, μαζί με τους Γιώργο Χριστοδούλου, Αντώνη Αλεξίου και Λουκία Παπαδάκη.

Ο γνωστός ηθοποιός είπε για τη σειρά του ΑΝΤ1 «Λάμψη», η οποία προβλήθηκε για 14 ολόκληρα χρόνια:

«Η "Λάμψη" έκανε καλό στην καριέρα μου... Κινήθηκα δικαστικά εναντίον της "Λάμψης", δεν με βοήθησε το Σωματείο, μερικοί με θεώρησαν τρελό... Έχω κερδίσει 2 δικαστήρια και τώρα πάμε στο τελευταίο στάδιο που είναι ο Άρειος Πάγος. Εμείς, που ήμασταν πιο νέοι, δεν παίρναμε καλά χρήματα στη "Λάμψη", τουλάχιστον στην αρχή. Μετά, λόγω της ακροαματικότητας, μας έδωσαν παραπάνω χρήματα. Για κάποιο διάστημα φορούσα περούκα στη σειρά, γιατί είχα πάει φαντάρος και μου είχαν κόψει το μαλλί. Πήγα σε μεγάλη ηλικία στον στρατό, περίπου 33-34 ετών».

Να σημειωθεί ότι στις αρχές του 2019 ο Τζώνυ Θεοδωρίδης είχε δηλώσει στο Star: «Είχα μια διαμάχη με ένα κανάλι και ήταν και αυτός ένας από τους λόγους που σταμάτησα να δουλεύω. Αν σκεφτείς ότι εγώ έπαιζα σε ένα σίριαλ, τη "Λάμψη" και ξαφνικά έμαθα ότι παίζει στο εξωτερικό χωρίς εμείς να πληρωνόμαστε, τη στιγμή που υπάρχει νόμος του κράτους, της Ε.Ε., είναι το θέμα καθαρά ιδεολογικό. Τυχαία ένας φίλος μου πήγε στο εξωτερικό και το είδε. Ήταν μεταγλωτισμένο, μίλαγα... ρουμανικά, κινέζικα... Παίζεται σε πολλές χώρες η "Λάμψη". Η απάντηση του καναλιού ήταν ότι δεν δικαιούμαι τίποτα απολύτως. Οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές το έμαθαν όταν ξεκίνησα εγώ τη δικαστική διαμάχη».

«Είχα δουλέψει στο Μιλάνο με τον Τζόρτζιο Αρμάνι. Άργησα να πληρωθώ και για κάποιο διάστημα έμεινα στο δρόμο. Πήγαινα και πλενόμουν και ξανακοιμόμουν έξω», εξομολογήθηκε στην εκπομπή του Mega.

Επίσης, ο Τζώνη Θεοδωρίδης αναφέρθηκε στην αγαπημένη του Σύλβια Δημητρακοπούλου, με την οποία έχει 18 χρόνια διαφορά ηλικίας. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2019 και απέκτησαν δύο κoριτσάκια. Ο ηθοποιός έχει και μια κόρη, τη Μελίτα, από τον πρώτο του γάμο σε νεαρή ηλικία με τη Βίκυ Πουλάκη.

Στο τέλος μίλησε για το Metoo, ενώ αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα. «Έχω βαφτιστεί Ζαν Πιερ Κορς, λόγω λιβανικής καταγωγής», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο του Mega.