Breaking News

Adele - Rich Paul: Παρακολούθησαν μαζί το NBA All-Star Game (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με τις φήμες το προηγούμενο διάστημα να κάνουν λόγο για προβλήματα στη σχέση της με τον  Rich Paul, η Adele παρακολούθησε το All-Star Game του NBA, μαζί με τον σύντροφό της.

Η Adele παρακολούθησε το βράδυ της Κυριακής το 71ο All-Star Game του NBA, μαζί με τον σύντροφό της Rich Paul στο Κλίβελαντ του Οχάιο.

Η 33χρονη βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, στιχουργός και συνθέτης - η οποία απέσπασε τρία βραβεία στα πρόσφατα BRIT Awards - έδειχνε ιδιαίτερα κομψή, καθώς κάθισε μαζί με τον 40χρονο αθλητικό ατζέντη, που μανατζάρει σπουδαίους παίκτες του NBA.


Η Adele είχε πυροδοτήσει τις φήμες περί αρραβώνα με τον σύντροφό της, με το εντυπωσιακό διαμαντένιο μονόπετρο που φορούσε στο κόκκινο χαλί των BRIT Awards (8 Φεβρουαρίου) στην «O2 Arena» του Λονδίνου, με ειδικούς κοσμηματοπώλες να το εκτιμούν στις 740.000 λίρες, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η ίδια διέψευσε τις φήμες περί αρραβώνα σε δηλώσεις της στο «The Graham Norton Show», ενώ χθες δεν φορούσε το δαχτυλίδι.


Το ζευγάρι είναι μαζί από τις αρχές του 2021. H Adele είχε χωρίσει τον Απρίλιο του 2019 από τον Simon Konecki, με τον οποίο απέκτησε το 2012 τον μικρό Angelo. Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2021 και το ζευγάρι μοιράζεται την επιμέλεια του Angelo.


Φωτογραφίες από: Daily Mail