Breaking News

Αγγελική Ηλιάδη: «Είμαστε μαζί με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αγγελική Ηλιάδη αποχώρησε από τη «Φάρμα» στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο της Κυριακής και - καθώς τα γυρίσματα του ριάλιτι είναι πολύ προχωρημένα σε σχέση με τα επεισόδια που προβάλλονται - φιλοξενήθηκε τη Δευτέρα στο Πρωινό, όπου μίλησε για όλα.

Σε βίντεο που προβλήθηκε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, η γοητευτική τραγουδίστρια είχε δηλώσει για τον τραυματισμό στο πόδι της: «Oι εξετάσεις έδειξαν ότι είναι ρήξη χιαστού. Δυστυχώς είναι σοβαρό και πρέπει να μπω στο χειρουργείο το συντομότερο».

Η Αγγελική Ηλιάδη είπε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά: «Είμαι σε φάση αποκατάστασης, με φυσικοθεραπείες... Φτιάξαμε τον χιαστό που κόπηκε και θέλω να ευχαριστήσω και τον γιατρό μου που με χειρούργησε. Πήραμε μόσχευμα, τένοντα από πίσω, για να φτιαχτεί ο χιαστός απ' την αρχή και μετά ήμουν με πατερίτσες για ένα μήνα. Πριν λίγες ημέρες άφησα τις πατερίτσες. Πονούσα πολύ μετά το χειρουργείο και δεν με είχε προειδοποιήσει κανείς ότι είναι επίπονη διαδικασία. Τώρα είμαι μια χαρά». 

Για την απώλεια του πατέρα της, τόνισε: «Ήταν ένα δυσάρεστο γεγονός, το οποίο δεν ήθελα να το θίξω ιδιαίτερα στα γυρίσματα στη Φάρμα. Με τους συμπαίκτες μου είχα συζητήσει κάποια πράγματα. Ευχαριστώ την παραγωγή που σεβάστηκε τις έντονες στιγμές μου και δεν βγήκε τίποτα προς τα έξω».

Την Κυριακή είδαμε να αποχωρεί από τη «Φάρμα» και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης, καθώς έχασε στη μονομαχία του με τον Μιχάλη Πελεκάνο.

Η Αγγελική Ηλιάδη, που ήρθε στο ριάλιτι πολύ κοντά με τον νεαρό γυμναστή, εξομολογήθηκε: 

«Ξεκίνησε ένα φλερτ με τον Γρηγόρη και είδατε αυτό που είδατε. Είμαστε ακόμα μαζί με τον Γρηγόρη. Από την αρχή υπήρχε μία έλξη μεταξύ μας, δεν ήμασταν άνετοι ο ένας με τον άλλον. Υπήρχε μία αμηχανία και το ένα έφερε το άλλο... Τα παιδιά μου δεν με έβλεπαν στη Φάρμα... Δεν ξέρω αν θα κρατήσει η σχέση μας, θέλουμε να το ζήσουμε και να δούμε πού θα μας πάει αυτό το πράγμα. Είναι νωρίς ακόμα. Δεν μένουμε μαζί. Ο Γρηγόρης μένει στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα μετακομίσει εδώ στην Αθήνα. Οι αποστάσεις δεν μου αρέσουν καθόλου. Τα παιδιά δεν τον γνώρισαν, είναι νωρίς, ωστόσο τα έχω ενημερώσει ότι είμαι καλά στα προσωπικά μου. Ο Γρηγόρης είναι γυμναστής και για να κάνει κάποιες δουλειές πρέπει να είναι στην Αθήνα, οπότε συνδυάζουμε και τα δύο. Στη δουλειά θα αργήσω να επιστρέψω γιατί το πόδι μου θέλει τουλάχιστον άλλους δύο μήνες φυσικοθεραπεία».