Breaking News

Εκτός «Φάρμας» ο Γρηγόρης Αναστασιάδης - Αποχώρησε οριστικά για λόγους υγείας η Αγγελική Ηλιάδη (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Κυριακής, ο Γρηγόρης Αναστασιάδης και ο Μιχάλης Πελεκάνος διεκδίκησαν την παραμονή τους στη «Φάρμα», με τον πρώτο να αποχωρεί. Επίσης, έφυγε οριστικά η Αγγελική Ηλιάδη λόγω του τραυματισμού στο πόδι της, ενώ μπήκαν οι δύο νέοι παίκτες.


Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης και ο Μιχάλης Πελεκάνος μονομάχησαν, με τον αγώνα να εξελίσσεται σε ντέρμπι και να κρίνεται στον πέμπτο γύρο.


Ο Μιχάλης Πελεκάνος κατάφερε να επικρατήσει με 3-2, με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.


Η Αγγελική Ηλιάδη είχε αποχωρήσει από τη «Φάρμα» όταν ενημερώθηκε για την απώλεια του πατέρα της και επέστρεψε στις αρχές Φεβρουαρίου.

Στον πρόσφατο αγώνα ασυλίας, η τραγουδίστρια έχασε την ισορροπία της, έπεσε στο έδαφος και σφάδαζε από τους πόνους, καθώς τραυματίστηκε στο πόδι της.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες πως η Αγγελική Ηλιάδη δεν θα επιστρέψει. Μάλιστα, προβλήθηκε ένα βίντεο, με την τραγουδίστρια να λέει στους παίκτες:

«Τελικά οι εξετάσεις έδειξαν ότι είναι ρήξη χιαστού. Δυστυχώς είναι σοβαρό και πρέπει να μπω στο χειρουργείο το συντομότερο. Σασόνι μου, σ' αγαπώ πάρα πολύ και σ' ευχαριστώ για όλα όσα ζήσαμε μαζί. Σε περιμένω, να μου προσέχεις και να είσαι δυνατή. Γρηγόρη, σ' αγαπώ πολύ και σε περιμένω βεβαίως. Να παλέψεις με όλες σου τις δυνάμεις, να μην τα παρατήσεις. Έχουμε πάρα πολλά να κάνουμε μαζί».

Κατόπιν η Σάσα Μπάστα ξέσπασε σε κλάματα. «Εγώ αυτή τη στιγμή αποχωρίζομαι και τον Γρηγόρη και την Αγγελική, οπότε το πλήγμα για μένα είναι διπλό», είπε με δάκρυα στα μάτια στον Σάκη Τανιμανίδη.


Να σημειωθεί ότι η αποστολή ήταν ανεπιτυχής. Οι παίκτες όχι μόνο δεν κέρδισαν το έπαθλο, αλλά ο επιστάτης τους επέβαλλε ποινή και τους αφαίρεσε τις κότες που ήδη είχαν...