Breaking News

Η Φάρμα: Ξανά αρχηγός ο Κουτσαβάκης, έξαλλη η Σ. Μπάστα... «Θα σου γ@μ@σ@ το σπίτι» - Τραυματίστηκε η Α. Ηλιάδη (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Κουτσαβάκης έγινε αρχηγός στη «Φάρμα» για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα και οι αποφάσεις του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις...

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είχε αποχωρήσει από τη «Φάρμα» η Νάιρα Αλεξοπούλου. Στο επεισόδιο της Παρασκευής, διαβάστηκε το γράμμα που άφησε πίσω της.

Η Νάιρα έδωσε το «χρίσμα» στον Κουτσαβάκη, «γκρεμίζοντας» τις ελπίδες των συμπαικτών του για... μια ήσυχη εβδομάδα.


Ο επιστάτης Βασίλης Φιλίππου ανακοίνωσε στους παίκτες την αποστολή, η οποία είναι να βάλουν γρασίδι, να φτιάξουν μονοπάτια και να επεξεργαστούν μαλλί με παραδοσιακό τρόπο. Το έπαθλο είναι 10 έξτρα κότες.

Ο Κουτσαβάκης είχε άλλα σχέδια στο μυαλό του, καθώς... έκαψε τις οδηγίες για την κατασκευή των μονοπατιών, γεγονός που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.


Μάλιστα, η Σάσα Μπάστα είχε ένα άγριο ξέσπασμα και όρμησε εναντίον του, με τους συμπαίκτες της να προσπαθούν να τη συγκρατήσουν.

«Θέλεις να φτάσουμε στην κατώτερη φάση και να πεινάσουμε. Εάν θες να πεινάσουμε, θα έρθεις εκεί πέρα και θα έχεις τα @ρχ@δι@ και δεν θα φας. Εντάξει; Ναι ρε φίλε, δεν θα παίξει κανένας με το δικό μου το φαγητό! Άντε παλιoτσουτσέκι! Άκουσε να σου πω... Θα σου γ@μ@σ@ το σπίτι όλο! Παλιoτσουτσέκι! Τρελέ!», του είπε σε έξαλλη κατάσταση.


Στον αγώνα ασυλίας, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αντικατέστησε τον Σάκη Τανιμανίδη, που είναι άρρωστος.

Οι παίκτες κλήθηκαν να περπατήσουν επάνω σε ένα ξύλο. Η Αγγελική Ηλιάδη έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο έδαφος, τραυματίζοντας το πόδι της. Η τραγουδίστρια άρχισε να σφαδάζει από τους πόνους, με τη Σάσα Μπάστα να σπεύδει δίπλα της.


Στη συνέχεια η Αγγελική Ηλιάδη δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό της παραγωγής και επέστρεψε στον αχυρώνα, ωστόσο δεν αγωνίστηκε. Μάλιστα, πρέπει να επισκεφτεί και το νοσοκομείο για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού της.