Breaking News

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Επεισόδια 9 - 10

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σάββατο 19/2/22 - Επεισόδιο 9: 
Ο Αλέξανδρος είναι μέσα στις τύψεις και για την Κατερίνα και για τον πατέρα του. Η Κατερίνα αγοράζει ένα μεγάλο τζιπ κι αλλάζει το δαχτυλίδι που της πήρε ο Δημήτρης. Στο κοσμηματοπωλείο η Κέλλυ μαθαίνει απ’ τον υπάλληλο πως το δαχτυλίδι το διάλεξε μια γυναίκα που ήταν μαζί με τον Δημήτρη.

Ο Μάνος, ο πρώην διευθυντής της Κατερίνας, για να γλιτώσει την φυλακή υποστηρίζει πως η Κατερίνα έχει διαγνωστεί με παράνοια και λέει ψέματα ότι θα ζήσει έξι μήνες. Η Κατερίνα ζητάει την βοήθεια του Αντώνη, να βεβαιώσει πως πεθαίνει, ενώ ο Αλέξανδρος αποφασίζει να μιλήσει αυτός, παρά τις συμβουλές του Πέτρου πως αν το παραδεχτεί δημόσια θα καταστρέψει την καριέρα του...

Guests: Δημήτρης Αγόρας (μαγαζάτορας), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Γιώργος Καπινάρης (υπεύθυνος επιχορήγησης), Άννα Κουρή (Αιμιλία Χατζή), Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία Μπούρα), Λένα Μποζάκη (Τατιάνα Νικολάου), Αλέξανδρος Παπαϊωάννου (κοσμηματοπώλης), Γιάννης Σέρρης (Σπύρος), Γεράσιμος Σκαφίδας (Ιάκωβος)

Κυριακή 20/2/22 - Επεισόδιο 10: Η Κατερίνα θέλει να σβήσει όσα πιο πολλά μπορεί απ’ την λίστα της. Παρά τις αντιρρήσεις του Παντελή γράφει το σπίτι της στο όνομά του και κανονίζει την κηδεία της. Ο Αλέξανδρος φέρεται τόσο ευγενικά και φιλικά στην Κατερίνα που την κάνει να υποψιαστεί πως όπου να ‘ναι πεθαίνει. Τελικά της λέει πως οι εξετάσεις της είναι ίδιες και της ζητάει να την παρακολουθεί για ερευνητικούς λόγους κι όλα τα έξοδα πληρωμένα. Η Κατερίνα δέχεται και του ζητάει για αντάλλαγμα να προσλάβει την Κέλλυ για γραμματέα. Ο Αλέξανδρος δέχεται κι όπως η Κατερίνα τον αγκαλιάζει ενθουσιασμένη, μπαίνει στο γραφείο η Νατάσα και τους βλέπει αγκαλιά...

Guests: Γιάννης Βαγιωνάς (υπάλληλος γραφείου τελετών), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Γιώργος Καπινάρης (υπεύθυνος επιχορήγησης), Ιουλία Λεφέβρ (νοσοκόμα), Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία Μπούρα), Αγησίλαος Μικελάτος (Μάριος)

Για την αρχική σελίδα "Κι όμως είμαι ακόμα εδώ" πατήστε ΕΔΩ