Breaking News

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση - Σ. Μαρτίκας: «Δεν μπορώ να ανεχτώ να με βρίζει η Ασημίνα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την ήττα των Διασήμων στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, το επεισόδιο της Κυριακής ολοκληρώθηκε με το συμβούλιο, στο οποίο κλήθηκαν να υποδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους.

Νωρίτερα, υπήρξε για μία ακόμη φορά ένταση ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Σπύρο Μαρτίκα, με αφορμή όσα εξελίχθηκαν τις προηγούμενες μέρες στην ομάδα των Μαχητών.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είπε εμφανώς εκνευρισμένος: «Δεν μπορώ να ανεχτώ την ασέβεια της Ασημίνας στο πρόσωπο μου. Δεν μπορώ να ανεχτώ να με βρίζει χυδαία και κατάφορα μπροστά σε όλο τον κόσμο. Να με εκθέτει πανελλήνια χωρίς κανέναν λόγο και χωρίς να ξέρω τι σκοπό έχει. Αν δεν της αρέσει η παρουσία μου στο παιχνίδι μπορεί κάλλιστα να με ψηφίσει ανά πάσα στιγμή. Δεν μπορώ να ανεχτώ την αλητεία και την αγένεια της σε κανένα φάσμα, διότι πραγματικά δεν την έχω πειράξει πουθενά και σε τίποτα. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να ζει με ψέματα, να καταστρώνει σχέδια ψεύτικα και να με εκθέτει στο πανελλήνιο... Με βρίζει με τον πιο χυδαίο τρόπο σε όλη την Ελλάδα... Για να καταφέρει τι; Να ρίξει φως κάπου αλλού, σε μια στημένη βόμβα για να ξεχαστούν τα άλλα. Ακόμα και αυτή η συμπεριφορά της δείχνει με αλητεία το πόσο ήθελε να καλύψει την κλοπή των προμηθειών της ομάδας μας τόσο καιρό».

Από την πλευρά της η Ασημίνα αρκέστηκε να πει: «Σπύρο μου, εσύ προσπαθείς να μαυρίσεις την εικόνα μου στο παιχνίδι και προσπαθείς να πεις λόγια που δεν έχω πει. Εγώ έχω αποστασιοποιηθεί από το μαγείρεμα. Δεν ξεχνώ τις βαριές κατηγορίες, αλλά, επειδή όλο αυτό το θέμα με κουράζει, δεν θέλω να πω τίποτα άλλο».


Ακολούθησε η ψηφοφορία των Διασήμων, με τον Σάκη Αρσενίου να αναδεικνύεται πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, καθώς συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους.


Ο Απόστολος Ρουβάς και ο Άρης Σοϊλέδης αντέδρασαν, με τον Σάκη Αρσενίου να δηλώνει: «Μιλημένη και στρατηγική η υποψηφιότητά μου». 

Στη συνέχεια σημειώθηκε ένταση με τον Τάκη Καραγκούνια, ενώ και η Μυριέλλα Κουρεντή εξαπέλυσε επίθεση κατά του Άρη Σοϊλέδη και της παρέας του.

Δείτε τα βίντεο.