Breaking News

«Ελλάδα έχεις Ταλέντο»: Ο 10χρονος που πέρασε στα ημιτελικά με golden buzzer και ο Ιάπωνας που άφησε άφωνους τους κριτές (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι auditions συνεχίστηκαν και στο πέμπτο επεισόδιο του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 το βράδυ του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου. Ένας Ιάπωνας  διασκεδαστής προκάλεσε γέλιο, αλλά και αμηχανία στους κριτές, ενώ ένα 10χρονο αγόρι από την Κρήτη εντυπωσίασε με τις χορευτικές του φιγούρες και πέρασε απευθείας στα ημιτελικά.

Ο νεαρός Mr. Uekusa άρχισε να αφαιρεί τα ρoύχα του, τοποθετώντας πάνω στο σώμα του διάφορα αντικείμενα και εντυπωσιάζοντας με τα «κόλπα» του. Στο τέλος, ο 34χρονος Ιάπωνας έβγαλε όλα του τα ρoύχα του, αφήνοντας άφωνους του κριτές, με την εμφάνισή του να καταχειροκροτείται, αλλά δεν πέρασε στην επόμενη φάση.

Να σημειωθεί ότι ο Kazuhisa Uekusa, γνωστός με τα καλλιτεχνικά ονόματα Wes-P ή Mr. Uekusa, είναι γνωστός για τις ριψοκίνδυνες εκδοχές του κόλπου με το τραπεζομάντιλο και έχει γίνει viral στο Twitter και στο TikTok.


Την παράσταση έκλεψε ο Δημήτρης Τσίγγος από την Κρήτη, που ενθουσίασε με τις χορευτικές του φιγούρες τους κριτές Γρηγόρη Αρναούτογλου, Τάκη Ζαχαράτο, Έλενα Χριστοπούλου και Κρυσταλλία Ρήγα.

Ο 10χρονος χόρεψε Κρητικούς χορούς και η ώρα της απόφασης έφτασε... Ο παρουσιαστής του σόου Νίκος Ράπτης πήγε στην κριτική επιτροπή και πάτησε το golden buzzer, στέλνοντας απευθείας τον Δημήτρη στα ημιτελικά του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο».