Breaking News

Survivor: Οι δηλώσεις της Μυριέλλας για την παραμονή του Κατσαούνη και ο... «Professor» - «Κατέρρευσαν» οι Μαχητές, ξέσπασε ο Τσολάκης (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι δύσκολες μέρες των Μαχητών του Survivor δεν έχουν τελειωμό, καθώς συνεχίζουν να χάνουν τα έπαθλα φαγητού, με τους παίκτες της ομάδας να αρχίζουν να εξαντλούνται από την πείνα. Στο επεισόδιο του Σαββάτου δεν κατάφεραν να κερδίσουν τη φασολάδα, ενώ έχασαν και τα ταρτάκια με φρούτα στα παιχνίδια της Καραϊβικής που ακολούθησαν.

Νωρίτερα, η Μυριέλλα Κουρεντή είπε στην κάμερα της παραγωγής για την παραμονή του Γιώργου Κατσαούνη:

«Δεν στεναχωρήθηκα που δεν έφυγε ο Γιώργος, δεν κρατάω κακίες ό,τι και να γίνει. Τη μια μέρα μπορεί να μου κάνεις ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να μου κάνει ποτέ άνθρωπος και την άλλη μέρα να το έχω ξεχάσει. Όταν είδα ότι συγκινήθηκε ο Γιώργος και στεναχωρήθηκε που θα αποχωρήσει η Άσπα, κατάλαβα ότι ισχύουν κάποια πράγματα τα οποία είχα διακρίνει σε εκείνον σαν αρετές και θεωρώ πως κι εκείνος μετάνιωσε που εν μέρει ευθύνεται γι' αυτή την αποχώρηση. Γιατί αν είχε βγει στον τάκο η Άσπα με κάποιον άλλον ίσως να είχε περισσότερες πιθανότητες να παραμείνει. Ήθελαν οι Μπλε να παραδειγματιστεί ο Γιώργος με αυτή την ψηφοφορία, αλλά δεν ήθελαν εν τέλει να φύγει...».


Στο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό οι Διάσημοι νίκησαν και απόλαυσαν τη φασολάδα, με το αρνητικό σερί για τους Μαχητές να μεγαλώνει. Το τελικό 10-7 διαμόρφωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.


Ο Γιάννης Τσολάκης περνάει πιο δύσκολα από όλους στην ομάδα των Μαχητών, καθώς είχε τιμωρηθεί με ποινή τριών επάθλων πριν λίγο καιρό, όταν είχε πάρει ένα ποτήρι καφέ που βρισκόταν στο χώρο των γυρισμάτων.

Μετά το αγώνισμα, όταν οι Μαχητές επέστρεψαν στην καλύβα, ο Γιάννης Τσολάκης ξέσπασε. «Παιδιά πρέπει να σταματήσει το σερί, ως εδώ, 8-0. Ούτε ένα παραπάνω... τέλος, τέλος, τέλος!», είπε στους συμπαίκτες του, ενώ τόνισε σε δηλώσεις του στην κάμερα του Survivor:

«Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Είμαι από τους πιο ήρεμους στην καλύβα, αλλά νομίζω ότι θα αλλάξει αυτό. Έχω αρχίσει να βγάζω πολλά νεύρα. Όλο αυτό μου βγάζει μια έκρηξη από μέσα μου. Δεν αντέχω άλλο να βλέπω την ομάδα μου στεναχωρημένη... ο ένας να ζαλίζεται από εδώ, ο άλλος παρακεί. Δεν αντέχω στη σκέψη ότι οι δικοί μας άνθρωποι στην Ελλάδα μας βλέπουν να χάνουμε συνέχεια και να μην τρώμε.... Δεν ξέρω που θα φτάσει αυτό. Θέλω να κοπεί το σερί των ηττών μας, οπωσδήποτε. Θεωρώ ότι αν κόψουμε αυτό το σερί θα αλλάξει όλο, θα γυρίσει τούμπα η κατάσταση... Ίσως πρέπει να αλλάξει η σύνθεση της ομάδας. Ίσως πρέπει κάποιος από εμάς, βάζω και τον εαυτό μου μέσα, να πρέπει να αποχωρήσει για να δυναμώσουν τα ματσαρίσματά μας. Δε μπορώ να βρω μία άλλη αιτία για τις τόσες ήττες».


Ωστόσο, ακολούθησε και νέα ήττα για τους Μαχητές, αυτή τη φορά στο παιχνίδι της Καραϊβικής, το «Πες το αλλιώς», με το οποίο ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του Σαββάτου.

Κάποια στιγμή ο Σπύρος Μαρτίκας - ο οποίος έχει κατηγορηθεί από παίκτες ότι «σχεδιάζει αποχωρήσεις» και όχι μόνο - φόρεσε τα γυαλιά του Λάμπρου Κωνσταντάρα και εντυπωσίασε η ομοιότητά του με τον «Professor» του  «La Casa De Papel».


Στο τέλος οι Διάσημοι απόλαυσαν τα λαχταριστά ταρτάκια με φρούτα, με την ψυχολογία της ομάδας να είναι στα ύψη...