Breaking News

Γ. Αβασκαντήρα - Γ. Χρανιώτης: Η πρώτη κοινή συνέντευξη - «Τη θέλω πιο πολύ τώρα από ό,τι στην αρχή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του Γεωργία Αβασκαντήρα, στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη, φιλοξενήθηκαν στο Dot, όπου μίλησαν για τη γνωριμία τους, το γάμο τους και το γιο τους.

Το εpωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 2018 στην Τήνο, στο μοναστήρι της Κυράς Ξένης. Οι δυο τους έγιναν γονείς τον Ιούνιο του 2020, όταν γεννήθηκε ο γιος τους, Αλέξανδρος.

«Ήταν πολλά τα χρόνια που μου άρεσε, από 13 ετών, ήμουν φαν. Ήταν ο άντρας των ονείρων μου, αλλά δεν περίμενα ότι θα φτάναμε εκεί», εξομολογήθηκε η όμορφη Γεωργία Αβασκαντήρα.

Ο Γιώργος Χρανιώτης τόνισε στη συνέχεια: «Είναι η πιο σημαντική γυναίκα της ζωής μου... Μέχρι τα 40 μου λυπόμουν όσους μου έλεγαν ότι περιμένουν παιδί.. Τώρα, πια, ο γιος μου είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω κάνει στη ζωή μου... Την τσακώνω πολλές φορές να είναι πιο εpωτευμένη με το γιο μας απ' ότι με μένα και καλά κάνει, αλλά ζηλεύω κιόλας... Νομίζω ότι θέλω πιο πολύ τώρα τη Γεωργία από ό,τι στην αρχή. Θέλω να είμαι ο άνθρωπος που θέλει τη γυναίκα του και είναι αφοσιωμένος σ' αυτήν και δεν την απατάει. Είμαστε και γονείς και σύντροφοι και φίλοι και εpαστές».

Η Γεωργία αποκάλυψε: «Όταν μπήκε στο Survivor, νόμιζα ότι θα μιλάμε στο τηλέφωνο 2-3 φορές την εβδομάδα. Όταν πήγε στον Άγιο Δομίνικο πήρα τηλέφωνο στην παραγωγή και μου είπαν ότι δεν επιτρέπεται να μιλάμε. Ήμουν τότε μία "τρελή", δηλαδή τους έπαιρνα τους ανθρώπους ίσως και κάθε μέρα. Έφτασα στο σημείο να τους πω ψέματα, ότι συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό και πρέπει να μιλήσω στον Γιώργο... Περίμενα πότε θα βγει προτεινόμενος για να τον ψηφίσω να φύγει... Όταν μιλήσαμε πρώτη φορά στο τηλέφωνο κλαίγαμε για 4 λεπτά...».

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα παντρευτώ. Στο Survivor αποφάσισα ότι θα παντρευτώ τη Γεωργία... Όταν βγήκα έφαγα σαν κτήνος και της αγόρασα ένα δαχτυλίδι, το οποίο δεν της άρεσε και πολύ...», σημείωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε τη συνέντευξη.