Breaking News

Η Φάρμα: Οι δύο μονομάχοι και η «επίθεση» στην Αθανασία Τσουμελέκα... «Το μισό κ@λ@μέρι ήταν έξω» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Σαββάτου προέκυψαν οι δύο μονομάχοι, οι οποίοι θα αγωνιστούν, διεκδικώντας την παραμονή τους στη «Φάρμα».

Νωρίτερα, μετά από μια έντονη βροχή στη «Φάρμα», το κελάρι πλημμύρισε. Η Αθανασία Τσουμελέκα φόρεσε το μαγιό της και πήγε στο κελάρι για να προστατεύσει τα μήλα, που ήταν εκεί.


«Φόρεσα το μαγιό μου, μπήκα μέσα στο κελάρι και επέπλεαν όλα τα μήλα και τα τελάρα», δήλωσε η Αθανασία στην κάμερα της παραγωγής.


Η πρωτοβουλία της Αθανασίας δεν άρεσε σε κάποιους συμπαίκτες της. Η Μαρία Παπαγεωργίου σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Το κελάρι πλημμύρισε... Η Τσουμελέκα παίρνει πρωτοβουλίες πάντα μόνη της. Είναι η καλή νοικοκυρά που έβαλε το μαγιό της. Όχι ότι ήθελε να δείξει τον κ@λο της! Το μισό κ@λ@μέρι ήταν έξω! Ήθελε να δείξει ότι πρέπει να πάει, να βοηθήσει για τα μήλα. Πήρε πρωτοβουλία, λες και οι άλλοι δεν μπορούσαν να το συζητήσουν. Μόνη της έφυγε, έβαλε το μαγιό της και πήγε».


Η αρχηγός της εβδομάδας Σάσα Μπάστα έδωσε τη μαύρη πέτρα στην Αθανασία Τσουμελέκα. Ακολούθησε η ψηφοφορία των παικτών, από την οποία αναδείχθηκε - σχεδόν ομόφωνα - ο δεύτερος μονομάχος, που είναι ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης).


Στο επεισόδιο της Κυριακής, η Αθανασία Τσουμελέκα και ο Κουτσαβάκης θα μονομαχήσουν, διεκδικώντας την παραμονή τους στη «Φάρμα».