Breaking News

Survivor: Η νέα Μαχήτρια που αναστάτωσε τους Διάσημους και το έπαθλο φαγητού - Στα «χαρακώματα» ξανά Μυριέλλα-Κατσαούνης (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία νέα παίκτρια μπήκε στο Survivor στο επεισόδιο του Σαββάτου, προκαλώντας αναστάτωση στην αντίπαλη ομάδα των Διασήμων, καθώς χάρισε 3 νίκες στους Μαχητές στο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό.

Νωρίτερα, συνεχίστηκαν οι δηλώσεις από τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη, των οποίων το ειδύλλιο είχε πρόωρο τέλος.

«Αυτό που υποστήριξε στο συμβούλιο, ότι του είπα πως "πουλάει το μεταξύ μας", είναι ένα τεράστιο ψέμα. Μέχρι να αποχωρήσει ή να αποχωρήσω από το παιχνίδι θα προσπαθεί να πείσει τους πάντες ότι εγώ είμαι διπρόσωπη γιατί δεν μπορεί να δεχθεί ότι προτίμησα να τον ξεκολλήσω από πάνω μου, παίρνοντας το μέρος του δικαίου», είπε η Μυριέλλα.


«Φαίνεται ότι το κoρίτσι είναι ηθοποιός. Το πιστεύω ότι με γoύσταρε, θα το έλεγα αν με δούλευε, αλλά εγώ δεν ήρθα εδώ για να "πουληθώ", οπότε είναι σιχαμάρα αυτό για μένα. Μόνο ένας ανόητος "πουλάει" τα συναισθήματά του γι' αυτό την είπα... στοπ και γιοκ», τόνισε από την πλευρά του ο παίκτης των Μαχητών.


Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε στον Άγιο Δομίνικο τη Σταυρούλα Χρυσαείδη, η οποία ενσωματώθηκε στην ομάδα των Μαχητών.


Σύμφωνα με το βιογραφικό της, που δημοσίευσε ο ΣΚΑΪ, η Σταυρούλα Χρυσαείδη γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 1996 στην Αθήνα. Ασχολήθηκε από μικρή με τον αθλητισμό κάνοντας τα πρώτα της βήματα στην ενόργανη γυμναστική, τελικά όμως την κέρδισε ο στίβος. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Ε.Κ.Π.Α. (ΤΕΦΑΑ), ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια ναυαγοσωστικής. Ασχολείται με τον στίβο τα τελευταία 15 χρόνια. Το άθλημά της είναι το στιπλ (δρόμος 3.000 μέτρων με φυσικά εμπόδια). Έχει διακριθεί σε πανελλήνια πρωταθλήματα και κατέκτησε την τρίτη θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, σε ηλικία μόλις 18 ετών. Εργάζεται επίσης ως personal trainer. 

Με τόσα εμπόδια που έχει κληθεί να υπερπηδήσει όλα αυτά τα χρόνια, θεωρεί πως ο στίβος μάχης του Survivor δικαιωματικά της... ανήκει. Έχει μάθει να μην τα παρατάει ποτέ, ούτε κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, ακόμη και τις στιγμές που νιώθει ότι το σώμα της την «προδίδει». Πήγε στο Survivor για να ανακαλύψει μία νέα πλευρά του εαυτού της, κάποια άλλη πτυχή της προσωπικότητάς της, που ακόμη δεν έχει ανακαλύψει.


Η παρουσίαση της Σταυρούλας Χρυσαείδη έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από τους συμπαίκτες της.


Διάσημοι και Μαχητές μπήκαν στο στίβο μάχης, διεκδικώντας το έπαθλο φαγητού, που ήταν ντολμαδάκια.

Νικητές αναδείχθηκαν οι Μαχητές, με το τελικό 10-8 να διαμορφώνει η νέα παίκτρια Σταυρούλα Χρυσαείδη, η οποία νίκησε και τις τρεις φορές που αγωνίστηκε.


Οι επιδόσεις της Σταυρούλας ενθουσίασαν τους συμπαίκτες της, ενώ προβλημάτισαν τους Διάσημους καθώς το γυναικείο κομμάτι των Μαχητών δείχνει πλέον πολύ δυνατό.


Το επεισόδιο ολοκληρώθηκε με το κουίζ των ερωτήσεων, στο οποίο νίκησαν οι Διάσημοι, με τον κάθε παίκτη να απολαμβάνει από δύο donuts.