Breaking News

«Ελλάδα έχεις Ταλέντο»: Η Έλενα Χριστοπούλου πάτησε το golden buzzer και τον έστειλε στα ημιτελικά (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Είσαι στο "Ελλάδα έχεις Ταλέντο", αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν είσαι ένα παγκόσμιο ταλέντο, το οποίο προφανώς το ξέρεις. Δεν μπορώ με τίποτα να ρισκάρω να μην σε ξαναδώ πάλι εδώ...»

O Gennady Tkachenko - Papizh ξεχώρισε στο όγδοο επεισόδιο του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 το βράδυ του Σάββατου 26 Φεβρουαρίου.

Ο Gennady δήλωσε στο εισαγωγικό βίντεο ότι οι γονείς του είναι από την Ουκρανία, αλλά γεννήθηκε στο Πετροπάβλ του Καζακστάν, έχει ρωσική ιθαγένεια και μένει στο Βερολίνο εδώ και πολλά χρόνια.


Μέσα από την εμφάνισή του, ο Gennady ανέδειξε τη φωνή του, καθηλώνοντας τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Τάκη Ζαχαράτο, την Έλενα Χριστοπούλου και την Κρυσταλλία Ρήγα.


Μάλιστα, η Έλενα Χριστοπούλου ενθουσιάστηκε. «Είσαι στο "Ελλάδα έχεις Ταλέντο", αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν είσαι ένα παγκόσμιο ταλέντο, το οποίο προφανώς το ξέρεις. Δεν μπορώ με τίποτα να ρισκάρω να μην σε ξαναδώ πάλι εδώ», του είπε και πάτησε το golden buzzer, στέλνοντας απευθείας στα ημιτελικά τον Gennady, ο οποίος συγκινήθηκε.


Δείτε το βίντεο.