Breaking News

Η συνέντευξη της Λ. Νάργες στο «The 2Night Show»: «Έχασα 18 κιλά σε 7 μήνες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό «The 2Night Show» της Τρίτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε  τη Λάουρα Νάργες, η οποία - μεταξύ άλλων - μίλησε με ενθουσιασμό για τον μεγάλο έpωτα που βρήκε στο πρόσωπο του Χρήστου Σαντικάι.

Λαμπερή και ανανεωμένη, η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στη σκληρή προσπάθεια που έκανε για την απώλεια κιλών.

Με αυστηρή διατροφή και γυμναστική η Λάουρα Νάργες έχασε 18 κιλά σε 7 μήνες. Συγκεκριμένα, είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Έχασα 18 κιλά σε 7 μήνες, αλλά με πολλή δουλειά, με πολλή επιμονή... Τα περισσότερα κιλά (13) τα έχασα μέσα σε 1,5 μήνα περίπου, αλλά αυτό έγινε επειδή έκανα μια αποτοξίνωση εντέρου. Ήταν ξεκάθαρα για λόγους υγείας. Είχα πάει σε έναν γιατρό στη Γερμανία, που μου βρήκε μετά το Survivor ένα σκίσιμο στο έντερο. Mου είχε πει ότι αύριο μεθαύριο θα αναρωτιόμουν γιατί έχω καρκίνο. Μου έδωσε μια συγκεκριμένη δίαιτα, την οποία συμπλήρωσε με μια αγωγή ομοιοπαθητική.

Αυτή τη δίαιτα, όποτε δεν νιώθω καλά, την κάνω. Κόβεις τα πάντα... Το πρώτο πράγμα που κόβεις είναι η ζάχαρη. Μετά κόβεις γαλακτοκομικά, εσπεριδοειδή, τηγανητά, ψωμί και σιτάρι. Μπορείς να καταναλώνεις προϊόντα σικάλεως. Είναι μια δίαιτα σκληρή. Επίσης, δεν επιτρέπεται καφές και αλκοόλ... Δεν λέω, θα φάω και τη σοκολάτα μου, αλλά εντάξει...».

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη.