Breaking News

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Περίμενα ότι θα με συγκρίνουν με τη Βίκυ Καγιά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένη στο χθεσινοβραδινό «The 2Night Show» της Τρίτης ήταν η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία μίλησε για το χώρο του modeling - που μπήκε στη ζωή της όταν ήταν 14 ετών -, τα ταξίδια και τις εμπειρίες που αποκόμισε από αυτά, την υποστήριξη που είχε πάντα από τους γονείς της, τη συνεργασία της με τον Jean Paul Gaultier και τη ζωή της, που τώρα πια μοιράζεται μεταξύ Ελλάδας και Λος Άντζελες.

Μεταξύ άλλων, η νέα κριτής του GNTM είπε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, πριν ακόμα εμφανιστεί στο ριάλιτι μοντέλων του Star, όπως και για τη σύγκριση που της έκαναν με τη Βίκυ Καγιά:

«Το περίμενα ότι θα με συγκρίνουν με τη Βίκυ Καγιά. Ήταν κάτι που το γνώριζα, απλά εγώ πήγα αφότου είχε φύγει η Βίκυ. Έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και από την ίδια την παραγωγή μου είπαν να μην αγχώνομαι και πως πάω ως κριτής σε μια ομάδα ανθρώπων, όπου θα είμαι ο εαυτός μου, χωρίς να πάρω κάποιον άλλο ρόλο. Κάποια σχόλια ένιωσα ότι με αδίκησαν, δεν είχαν πολύ μεγάλη βάση. Εγώ δε θα μπορούσα να συγκρίνω έναν άνθρωπο, που έχει κάνει τόσα πολλά στο χώρο, με κάποιον που μόλις τώρα ξεκινάει».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.