Breaking News

Κατερίνα Στικούδη: Η ζωή της μετά τον ερχομό του γιου της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Τρίτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» την Κατερίνα Στικούδη, η οποία μίλησε - μεταξύ άλλων - για τα επαγγελματικά της σχέδια, ενώ αναφέρθηκε και στον ερχομό του μωρού της που έχει φέρει αλλαγές στη ζωή της.

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2018 και τον Οκτώβριο του 2021 καλωσόρισαν στη ζωή το γιο τους, Βύρωνα. Η τραγουδίστρια, ηθοποιός και παρουσιάστρια είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Ο γιος μου είναι τεσσάρων μηνών. Δεν πίστευα ποτέ ότι δεν θα κοιμάμαι, θα ξενυχτάω και δεν θα σκέφτομαι καθόλου την κούραση. Δεν με νοιάζει αν θα ξανακοιμηθώ... πηγαίνουν όλα σε δεύτερο χρόνο. Σκέφτεσαι απλά πότε θα δεις το παιδί σου και θα το πιάσεις αγκαλιά. Μπορεί να είμαι κουρασμένη ή να είναι ξημερώματα και να θέλω να κοιμηθώ λίγο ακόμα, αλλά με το που τον βλέπω φεύγει οποιαδήποτε τέτοια σκέψη. Είναι μαγικό...

Είναι ίδιος ο άντρας μου. Είναι ένας πανέμορφος μπέμπης... Να είναι γερός τώρα και σε ποιον θα μοιάζει, δεν έχει σημασία. Θα πάρει το όνομα Βύρωνας από τον πεθερό μου.

Ο Βαγγέλης είναι εξαιρετικός πατέρας και το θέμα είναι ότι συνεχίζουμε να είμαστε δημιουργικοί, συνεχίζουμε να κάνουμε πράγματα. Όταν υπάρχει μέσα σε ένα σπίτι σωστή επικοινωνία, ακόμα και με τον ερχομό ενός παιδιού, οι γονείς ξεπερνούν οποιαδήποτε δυσκολία και απολαμβάνουν τις χαρές...

Ο άντρας μου λέει να πάμε και για δεύτερο παιδί, αλλά εγώ του λέω "ας απολαύσουμε το πρώτο, να το χαρούμε και θα δούμε μετά". Δεν είμαι αρνητική βέβαια... Θα ήθελα και ένα κoριτσάκι αφού έχουμε ένα αγοράκι.

Είχα καλή εγκυμοσύνη, αλλά ο τοκετός μου δεν ήταν εύκολη διαδικασία... Ήμουν πάρα πολύ συγκεντρωμένη, γέννησα φυσιολογικά και είχα καλή ομάδα με τον γιατρό μου. Χαίρομαι γιατί με στήριξαν. Ήταν δύσκολος ο τοκετός, αλλά επειδή είμαι μαχήτρια δεν το έβαλα κάτω».

Δείτε τη συνέντευξη.