Breaking News

Survivor: Συγκίνηση στο έπαθλο επικοινωνίας - Η συγγνώμη του Α. Ρουβά στον πατέρα του - Κατσαούνης για Μυριέλλα: «Αυτό είναι ρoυφιαvιά» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor της Τρίτης, οι Διάσημοι επέστρεψαν στις νίκες, κερδίζοντας για μία ακόμη φορά το έπαθλο επικοινωνίας, με τον αγώνα να κρίνεται σε ένα συγκλονιστικό flag race.

Νωρίτερα, συνεχίστηκε η ένταση στους Διάσημους μετά το συμβούλιο, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τον Άρη Σοϊλέδη και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.


Ο Γιώργος Κατσαούνης σχολίασε τις εξελίξεις στους Διάσημους και συγκεκριμένα το γεγονός ότι η Μυριέλλα Κουρεντή είχε μεταφέρει στην Κάτια Ταραμπάνκο κάποια αρνητικά σχόλια της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου. Ο παίκτης των Μαχητών είπε:

«Για μένα η Μυριέλλα βγήκε χαμένη από το Survivor γιατί μπορούσε να κάνει μια φίλη. Η φιλία δεν ανταλλάσσεται με όλα τα λεφτά του κόσμου... Την πούλησε στεγνά και την κάρφωσε... Δεν αξίζει αυτή η γυναίκα... Εγώ τα έλεγα για τη Μυριέλλα, ότι λέει πράγματα που δεν ισχύουν και τα παραποιεί. Είναι και καρφί. Ό,τι της έλεγε η Ναυσικά, δεν έπρεπε να το πει. Την "έδωσε" στεγνά, αδίστακτα. Αυτό είναι ρoυφιαvιά. Δεν έχει νόημα για μένα αυτό το κoρίτσι. Δηλαδή, να "δώσεις" τον καλύτερό σου φίλο για μια στιγμή; Δεν θα ήθελα με τίποτα να συναναστραφώ με τέτοιους ανθρώπους γιατί δεν θα ήξερα πώς θα ήταν ο χαρακτήρας μου απέναντί τους στην προδοσία... Η προδοσία δεν συγχωρείται».


Επίσης, ο Γιώργος Κατσαούνης τόνισε ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου απομακρύνθηκε από δίπλα του, από τη στιγμή που μπήκε στην ομάδα των Μαχητών ο Γιώργος Ταλάντσεβ.


Πριν το αγώνισμα, ο Απόστολος Ρουβάς είπε με δάκρυα στα μάτια: «Θέλω να πω μια τεράστια συγγνώμη στον πατέρα μου γιατί οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μικρός. Τον θεωρούσα υπαίτιο για πολλά πράγματα και θεωρούσα ότι τον τιμωρούσα τόσα χρόνια. Θέλω πάρα πολύ να ακούσω τη φωνή του και να του ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη. Θέλω πραγματικά οι σχέσεις μας να βελτιωθούν και να ζήσουμε πράγματα που έχω χάσει από παιδί».


Στο αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας, το σκορ ήταν 9-9 και ο αγώνας κρίθηκε σε ένα συγκλονιστικό flag race. Στον τελικό στόχο, ο Άρης Σοϊλέδης ήταν οριακά πιο εύστοχος από τον Γιώργο Ταλάντσεβ, με τους Διάσημους να επικρατούν με 10-9.


Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε συγκινημένη στον Γιώργο Λιανό: «Δεν έχω φωνή μετά τον αγώνα. Η επικοινωνία για μένα είναι κάτι το top γιατί είμαστε σε ένα παιχνίδι ψυχολογίας. Αν η ψυχολογία μας είναι κάτω... Άκουσα την κόκκινη ομάδα που θα μιλήσει με τους δικούς της και θυμήθηκα τον μπαμπά μου. Έχει περάσει καρκίνο κι επειδή έχουν κορovοϊό στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, έχω αγχωθεί αν είναι καλά στην υγεία του. Όλο αυτό με στρέσαρε και δεν με άφησε να αποδώσω στον αγώνα».


Στη συνέχεια οι Διάσημοι άκουσαν ηχητικά μηνύματα από πολύ κοντινά τους πρόσωπα και εξελίχθηκαν συγκινητικές στιγμές...