Breaking News

MasterChef: Απουσίαζε ξανά ο Κουτσόπουλος - Το αποτέλεσμα της ομαδικής δοκιμασίας, ο πρώτος υποψήφιος και οι ασυλίες (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Πέμπτης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απουσίαζε για δεύτερη μέρα από το πλατό του MasterChef, όπου έγινε και το πρώτο συμβούλιο των ομάδων.

Ο κριτής είχε αποχωρήσει στο προηγούμενο επεισόδιο λόγω ενός προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρούσε. «Έχω πάθει μια σοβαρή ζημιά στο χέρι», είπε χαρακτηριστικά πριν αποχωρήσει.

«Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αισθανόταν και σήμερα λίγο αδιάθετος, οπότε περιμένουμε να γίνει καλά και να επιστρέψει», είπε στους παίκτες ο Σωτήρης Κοντιζάς.


Στο συμβούλιο των ομάδων, όπου δεν έλειψαν οι εντάσεις, η κόκκινη ομάδα, με αρχηγό τον Γρηγόρη και η μπλε ομάδα, με αρχηγό τη Φανή, αγωνιούσαν να μάθουν το αποτέλεσμα της ομαδικής δοκιμασίας. Τελικά η μπλε ομάδα κέρδισε στην πρώτη δοκιμασία και τα μέλη της πανηγύρισαν.


Η νικήτρια ομάδα είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα ιδιωτικό δείπνο, παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη, στο νέο χώρο του Πάνου Ιωαννίδη.


Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας έκαναν τον απολογισμό τους, με την Καλλιόπη να εκφράζει την ενόχλησή της για τη συμπεριφορά του Βασίλη, ο οποίος άρχισε να φωνάζει στους παίκτες που βρίσκονταν στον εξώστη.


Κατόπιν, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε στον αρχηγό τα πλεονεκτήματά του. Το πρώτο πλεονέκτημα ήταν να επιλέξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, αλλά και τον πρώτο παίκτη που θα πάρει ασυλία. Το δεύτερο πλεονέκτημα ήταν να υποδείξει τέσσερα άτομα για να διαγωνιστούν για τη δεύτερη ασυλία.

Ο Γρηγόρης επέλεξε τον εαυτό του ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, ενώ έδωσε την ασυλία στον Νίκο.

Τα άτομα που επέλεξε για να διαγωνιστούν στη διαδικασία ασυλίας ήταν οι: Πάνος, Αναστασία, Γιάννος και Καλλιόπη.


Οι κριτές θεώρησαν ότι το καλύτερο πιάτο ήταν του Πάνου, ο οποίος κέρδισε τη δεύτερη ασυλία. Στην ψηφοφορία, ο Πάνος θα μπορεί να ψηφίσει κάποιον από τους συμπαίκτες του, αλλά όχι να ψηφιστεί.