Breaking News

Μπέττυ Μαγγίρα: Η απώλεια της μητέρας της και το μυστικό του γάμου της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε το βράδυ της Τρίτης, στο «The 2Night Show», τη Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία μίλησε - μεταξύ άλλων - για την εμπειρία της στην πρωινή ζώνη και τη δυνατή σχέση που έχει με την αδελφή της, Ματθίλδη. 

Τον περασμένο Οκτώβριο του 2021, η Μπέττυ Μαγγίρα συγκινήθηκε έντονα όταν επέστρεψε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» μετά την απώλεια της μητέρας της.

«Η πιο άσχημη στιγμή ήταν αυτή που βίωσα τη φετινή σεζόν, έχασα τη μητέρα μου. Βγήκα στην έναρξη της εκπομπής και βούρκωσα, αλλά κρατήθηκα αρκετά. Δεν ήθελα, όμως, να με δουν να κλαίω γοερά στην τηλεόραση. Το πένθος αυτό το χειρίζομαι εγώ, όπως το χειρίζομαι, μόνη μου στο σπίτι μου. Ξέρουν οι άνθρωποι ότι πέρασα δύσκολα, δεν πήγα τρεις μέρες στη δουλειά...» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

O Δημήτρης Μάζης και η Μπέττυ Μαγγίρα παντρεύτηκαν το 2009 και απέκτησαν δύο κόρες. Η σχέση τους είχε ξεκινήσει το 2002.

Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση τους, μετά από 20 χρόνια κοινής πορείας, η παρουσιάστρια απάντησε: «Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί είκοσι χρόνια. Δεν φτάσαμε ποτέ κοντά σε χωρισμό, έχουμε περάσει σκαμπανεβάσματα όπως όλοι. Το μυστικό είναι η επικοινωνία. Με τον Δημήτρη επικοινωνούμε πολύ καλά σαν ζευγάρι, εξηγούμε ο ένας στον άλλον τι τον ενοχλεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι που θα με ενοχλήσει και να μη το συζητήσουμε. Δεν τον πιέζω, αλλά θα τον ρωτήσω τι έγινε μέσα στη μέρα, πώς πήγε το meeting κλπ. Οι άνθρωποι δεν μιλάνε και δεν λένε τι τους ενοχλεί πραγματικά... Πρέπει να το αναλύσεις, να πεις τι σε ενοχλεί, τι σε κάνει να νιώθεις άβολα ή άσχημα. Κανείς δεν είναι τέλειος... Ο Δημήτρης είναι λίγο απόλυτος, αλλά όχι εγωιστής».

Δείτε τη συνέντευξη.