Breaking News

Murder Mystery 2: Η Jennifer Aniston και ο Adam Sandler επιστρέφουν δριμύτεροι (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Jennifer Aniston και ο Adam Sandler, που είναι φίλοι, είχαν συνεργαστεί στην ταινία «Just Go With It» (2011), που είχε σημειώσει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία.

Η κωμωδία μυστηρίου «Murder Mystery», σε σκηνοθεσία Kyle Newacheck και σενάριο James Vanderbilt, με πρωταγωνιστές τον Adam Sandler και τη Jennifer Aniston, είχε κυκλοφορήσει από το Netflix στις 14 Ιουνίου 2019.

Μέσα στο 2022 θα κυκλοφορήσει το σίκουελ «Murder Mystery 2», με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Σεναριογράφος παραμένει ο James Vanderbilt, με τη σκηνοθεσία να αναλαμβάνει αυτή τη φορά ο  Jeremy Garelick.

Η Jennifer Aniston έκανε πρόσφατα την πρώτη ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε φωτογραφία, που τη δείχνει να ποζάρει αγκαλιά με τον Adam Sandler. Επίσης, ανέβασε και βίντεο από τα γυρίσματα.



Στην υπόθεση της πρώτης ταινίας, o αστυνομικός (Adam Sandler) και η σύζυγός του (Jennifer Aniston) πηγαίνουν διακοπές στην Ευρώπη για να αναθερμάνουν το γάμο τους. Μια τυχαία συνάντηση κατά τη διάρκεια της πτήσης οδηγεί το ζευγάρι σε ένα σκάφος, σε μία οικογενειακή συγκέντρωση με έναν ηλικιωμένο δισεκατομμυριούχο, ο οποίος στη συνέχεια δολοφονείται, με αποτέλεσμα οι δυο τους να θεωρηθούν ύποπτοι για φόνο...