Breaking News

Jennifer Aniston - Adam Sandler: «Μυστήριο» στους δρόμους του Μιλάνου (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις αρχές Αυγούστου η Jennifer Aniston είχε καταγραφεί με τον σωματοφύλακά της, τον 51χρονο Adam Sandler και την 43χρονη σύζυγό του, Jackie, να καταφτάνουν στο σπίτι των φίλων τους, George Clooney και Amal Alamuddin, στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, στα πλαίσια των γυρισμάτων της ταινίας "Murder Mystery", που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ το 2019. Τα γυρίσματα της νέας κωμωδίας δράσης του Netflix είχαν ξεκινήσει ήδη στον Καναδά τον Ιούλιο.

Τη Δευτέρα η 49χρονη ηθοποιός και ο Adam Sandler βρέθηκαν για γυρίσματα στο Μιλάνο, από όπου και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail.

Στην ταινία - στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί τους και η Gemma Arterton - οι δυο τους υποδύονται ένα παντρεμένο ζευγάρι, το οποίο πηγαίνει διακοπές στην Ευρώπη για να αναθερμάνει το γάμο του. Μια τυχαία συνάντηση κατά τη διάρκεια της πτήσης οδηγεί το ζευγάρι σε ένα σκάφος, σε μία οικογενειακή συγκέντρωση με έναν ηλικιωμένο δισεκατομμυριούχο, ο οποίος στη συνέχεια δολοφονείται, με αποτέλεσμα οι δυο τους να θεωρηθούν ύποπτοι για φόνο.

Η Jennifer Aniston και Adam Sandler είχαν συνεργαστεί στην ταινία "Just Go With It " (2011) που είχε σημειώσει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, με καταγωγή από την Ελλάδα, είχε χωρίσει το Φεβρουάριο με τον Justin Theroux, μετά από δυόμισι χρόνια γάμου. Μάλιστα είχαν γνωστοποιήσει το χωρισμό τους με επίσημη ανακοίνωση... 

Πλέον φαίνεται να έχει ισορροπήσει στη ζωή της, με τις φωτογραφίες να τη δείχνουν "λαμπερή", φορώντας ένα λευκό floral φόρεμα...