Breaking News

«Έρωτας είναι θαρρώ»... Ο Γιάννης Πάριος στο «Σπίτι με το MEGA», μαζί με Αντώνη Ρέμο και Πέγκυ Ζήνα (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απόψε, Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, στις 22:00, ο Γιάννης Πάριος έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA» για να γιορτάσει τον έpωτα, σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση. Τη βραδιά παρουσιάζει η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Ο Γιάννης Πάριος, λίγο πριν την ημέρα των εpωτευμένων, μας προσκαλεί σε μία βραδιά με τραγούδια από τη μακρόχρονη πορεία του, που εξυμνούν την ομορφιά του έpωτα και της ζωής.

Με φωνή αναλλοίωτη στον χρόνο, ο απόλυτος εpωτικός ερμηνευτής μάς παρασύρει στα μονοπάτια της αγάπης μέσα από επιτυχίες που πάντα θα μας χαρίζουν αμέτρητες συγκινήσεις, όπως: «Έpωτας είναι θαρρώ», «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου», «Να λοιπόν γιατί σ’ αγάπησα», «Φταίμε κι οι δυο» και «Δώσε μου λιγάκι ουρανό».

Ο μοναδικός Αντώνης Ρέμος ανεβαίνει στη σκηνή μαζί με τον Γιάννη Πάριο και οι δύο συγκλονιστικές φωνές ενώνονται σε ντουέτα-έκπληξη.

Τον «τροβαδούρο του έpωτα» συντροφεύει η Πέγκυ Ζήνα με τη γοητευτική χροιά της και τα υπέροχα εpωτικά τραγούδια της.

Ακόμα, ο good job nicky ξεδιπλώνει το ταλέντο του, που τον έχει κάνει έναν από τους πιο πολυσυζητημένους νέους καλλιτέχνες.


Μια βραδιά-ύμνος στον έpωτα, όπως μόνο ο Γιάννης Πάριος μπορεί να τον τραγουδήσει, έρχεται απόψε στο «Σπίτι με το MEGA».

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος

Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης

Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα

Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου