Breaking News

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για όλα - «Τα τελευταία χρόνια πέρασα βαθιά μαυρίλα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Πέμπτης, ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα, η Αννίτα Πάνια υποδέχθηκε στην εκπομπή «Ανοιχτά» τον Λάκη Λαζόπουλο, σε μία συνέντευξη εφ’ολης της ύλης.

«Τα τελευταία χρόνια πέρασα βαθιά μαυρίλα... Ξόδεψα όλα τα ψυχικά εφόδια που είχα. Δεν ήθελα να βλέπω και να συναντάω κόσμο, ήθελα να απομονωθώ. Συνέβησαν πολλά πράγματα μαζί. Η συμφορά δεν έρχεται ποτέ μόνη της. Ήμουν σε μία δύσκολη φάση και ζήτησα βοήθεια από ειδικό. Έχω κι ένα ιστορικό με φοβίες και κρίσεις πανικού. Γράφω τους φόβους μου κι έτσι τους ξορκίζω», εξομολογήθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος.


Μεταξύ άλλων, ο σατιρικός ηθοποιός, σεναριογράφος, συγγραφέας και σκηνοθέτης αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές που έζησε με την σύζυγό του, Τασούλα, που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2019 σε ηλικία 60 ετών, μετά από τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνο. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι του έγραφε κρυφά γράμματα για τέσσερις δεκαετίες και τα έκρυβε στο συρτάρι της και ο ίδιος τα διάβασε αφότου έφυγε από τη ζωή.

Επίσης, πήρε θέση για τις καταγγελίες απέναντι στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη και τοποθετήθηκε ξεκάθαρα σχετικά με τον κοινωνικό διαχωρισμό που έχει φέρει στην Ελλάδα το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Ακόμα, μίλησε για την απουσία σατιρικών εκπομπών στην ελληνική τηλεόραση και εξιστόρησε όλο το παρασκήνιο λίγο πριν αποφασίσει να ρίξει αυλαία στο «Αλ Τσαντίρι News».

Για την εκούσια αποχή του από το ελληνικό θέατρο, τόνισε: «Έχω βαρεθεί το θέατρο. Δε θέλω με τίποτα να δουλέψω ξανά στο θέατρο με διπλές παραστάσεις».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο του Open.