Breaking News

Παναγιώτα Βλαντή: Το... «Εξομολογητήριο» και η συγκίνηση για τον σύζυγό της - «Είναι ο Γιάννης της καρδιάς μας» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, ο Θέμης Γεωργαντάς φιλοξένησε στο «After Dark» την Παναγιώτα Βλαντή, η οποία εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, για τον σύζυγό της:

«Αν δεν γνώριζα τον Γιάννη, δεν θα παντρευόμουν... Είναι ο υπέροχος κύριος Γιάννης. Είναι ο Γιάννης της καρδιάς μας, 

Ο Γιάννης δεν αισθάνεται ωραία να μιλάω γι' αυτό. Γνωριστήκαμε μέσω μιας φίλης μας, μας γνώρισε σε μία παράσταση και μετά πήγαμε να πιούμε μία μπύρα. Εγώ πήρα μπύρα χωρίς αλκοόλ και με θεώρησε ξενέρωτη... Όταν τον είδα, έγινε κάτι... "αντάρα", όλα τα... "καιρικά φαινόμενα", φοβήθηκα πολύ... 

Είχα αποφασίσει ότι θα είμαι εντελώς μόνη, ήμουν λίγο περίεργα εκείνη την εποχή... Ήμουν καλά, είχα ηρεμήσει και η γνωριμία μας ανέτρεψε την απόφασή μου. Μετά φοβήθηκα, γιατί όταν έχεις περάσει δύσκολες καταστάσεις λες "Πάλι τα ίδια;". Η φίλη μας επέμενε, αλλά και εκείνος, παρότι τον είχα απογοητεύσει που δεν ήθελα να βγω. Το 2018 τον γνώρισα...

Θα ήθελα να μεγαλώσει η οικογένειά μας με όποιον τρόπο... Όταν μιλάω για τον Γιάννη συγκινούμαι... Είναι υπέροχος και νιώθω δυνατή δίπλα του... Μου ξύπνησε το πάθoς, το οποίο κοιμότανε».

Αργότερα, η γοητευτική ηθοποιός οδηγήθηκε στην πολυθρόνα του Εξομολογητηρίου, όπου έκανε «πικάvτικες» αποκαλύψεις.

Δείτε τα βίντεο του Open.