Breaking News

Σ. Ρουβάς: Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις του για τον Δ. Λιγνάδη - Η ανάρτηση του τραγουδιστή (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Έντονες αντιδράσεις στα social media προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε το Σάββατο στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, όταν ερμήνευσε τον Διόνυσο στις «Βάκχες».


Το βράδυ του Σαββάτου, ο Σάκης Ρουβάς έγραψε στο Twitter: «Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μία συγκεκριμένη καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό και τα οποία και για εμένα ήταν ένα σοκ. Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση. Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων, στα οποία και στέκομαι δίπλα. Τέλος, όποιος διαπράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από τη Δικαιοσύνη».


Νωρίτερα, ο τραγουδιστής είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», όπου είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου:

«Όταν έσκασε αυτή η βόμβα... έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ τον Δημήτρη, πραγματικά τον αγάπησα. Ό,τι συναίσθημα έχω, είναι θαυμασμού κι αγάπης. Έτσι έζησα δίπλα του, αυτό είναι το βίωμα μου. Με βοήθησε καλλιτεχνικά...

Όταν έσκασε η βόμβα... τρόμαξα, φοβήθηκα... Ένιωσα μεγάλη λύπη και στενοχώρια για τον άνθρωπο αυτόν, για τον οποίο καταλάβαινα ότι βρίσκεται σε μια κόλαση... Για να είμαι και ξεκάθαρος, εγώ το πρόσωπο που γνώρισα, είναι αυτό που σας περιγράφω. Ό,τι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχτεί αν είναι όπως το περιγράφει η μία πλευρά ή η άλλη. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή, ας μιλήσει η Δικαιοσύνη.

Μέσα μου κρατώ αυτό που έζησα από τον Δημήτρη. Ακόμη κι αν συμβαίνει αυτό που λένε τα θύματα, είναι μια τραγωδία για τα θύματα, αλλά και για τους ανθρώπους που πάσχουν από κάτι. Όπως τους ναρκομανείς τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε, νομίζω ότι κι αυτό είναι μια παθολογία, η οποία χρήζει κάποιας θεραπείας... 

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, που εγώ γνωρίζω, είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ, αγάπησα και πέρασα καταπληκτικά μαζί του. Σ' αυτό που του συμβαίνει, λυπάμαι και συμπάσχω... Φαντάζομαι ότι όλοι μας βάζουμε το χεράκι μας για ό,τι μας συμβαίνει. Δεν είναι τίποτα εντελώς τυχαίο. Δεν μπορώ, όμως, να τον κρίνω και να τον πω βιaστή».