Breaking News

Survivor - Άσπα για Κατσαούνη και Μυριέλλα: «Η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Άσπα Πρεδάρη, η οποία αποχώρησε από το Survivor, έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στο «Love it». Μεταξύ άλλων, η πρώην Μαχήτρια δήλωσε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Γελάω κάθε φορά που ακούω τη φράση "σχέδιο Μαρτίκα", μου φαίνεται αστεία. Όταν ένας άνθρωπος ψηφίζει κάποιον άλλον στο παιχνίδι και καταφέρνει να φύγει αυτός που ψήφισε, μαγκιά του! Όποιος, λοιπόν, έχει στρατηγική καλά κάνει. Το Survivor είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής...

Του αρέσει πάρα πολύ η δημοσιότητα του Σπύρου Μαρτίκα, πιστεύω ότι ζει γι' αυτό. Από την πρώτη εβδομάδα τον έλεγα "δήμαρχο", του αρέσει να βγάζει λόγους. Δηλαδή μπορεί να βγάλει έναν μεγάλο λόγο ακόμα και για τη... ντομάτα.

Συμπαθούσα πολύ τον Γιώργο Κατσαούνη στην αρχή και γελούσα μαζί του. Τα πήγαινε τέλεια με τις κοπέλες. Γελούσα ασταμάτητα με αυτά που έλεγε, αλλά μετά από κάποια φάση αγρίεψε πολύ το πρόσωπό του. Ίσως τον άλλαξαν η πείνα και οι συνθήκες, έγινε πιο επιθετικός και σκεφτόταν περισσότερο τον εαυτό του...

Το ειδύλλιό του με τη Μυριέλλα Κουρεντή το είδα αληθινό και από τις δύο πλευρές, αλλά στο τέλος δεν τους βγήκε... Στην αρχή της μιλούσε γλυκά και όμορφα, αλλά μετά δεν τη σεβόταν πολύ, χωρίς να το έχει προκαλέσει αυτό η Μυριέλλα. Ο Γιώργος ήξερε από την αρχή ότι μπορεί η Μυριέλλα να έχει κάτι έξω. Από άποψη τηλεθέασης, μπορεί να μην του έκανε κακό η ιστορία αυτή. Ίσα ίσα όλοι ασχολούνταν μαζί τους, η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση. Από άλλες απόψεις, δεν του έκανε καλό.

Μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει τίποτα εpωτικό ανάμεσα στη Σοφιάννα Αβραμάκη και τον Γιάννη Τσολάκη, η σχέση τους είναι φιλική».

Δείτε τα βίντεο.