Breaking News

Τρελαμένη με τον εγγονό της η Χριστίνα Λαμπίρη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη, η Μαρίσα Βουλγαράκη, είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον Μάρτιο του 2020 και τον Μάιο της ίδιας χρονιάς καλωσόρισε στον κόσμο το γιο της. 

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο «Love it», όπου μίλησε - μεταξύ άλλων - για τον σύζυγό της, ενώ είπε νωρίτερα για τον εγγονό της: 

«Ο μικρός Διονύσης είναι περίπου 20 μηνών. Έχω πάθει τρέλα με τον μικρό. Τον βλέπω όσο συχνά μπορώ γιατί είναι στην Πάτρα. Είχα πάει για τρεις ημέρες στην Πάτρα και σήμερα θα έρθει, οπότε θα τον ξαναδώ. Κάνω τα πάντα, τον κυνηγάω στο σπίτι καθώς οι καινούργιοι γονείς είναι πιο χαλαροί. Όταν τον ταΐζω είναι το βασανιστήριό του, γιατί κόβω πολύ μικρά τα κομμάτια... Και σαν μαμά έτσι ήμουν και παραμένω, είμαι κουραστικός άνθρωπος. Με κουράζω κι εμένα μερικές φορές! Είμαι υπερπροστατευτική».



«Από τη στιγμή που απέκτησα την κόρη μου, στα 25 μου, δουλεύω ασταμάτητα. Η Μαρίσα ήταν καρπός έpωτα. Ήταν ο πρώτος μου γάμος, ήταν έpωτας, ήταν τα πάντα όλα... Όλα έγιναν με εξαιρετική ταχύτητα. Γνωριστήκαμε, παντρευτήκαμε, χωρίσαμε, γεννήσαμε και δεν μας πήρε πάνω από ένα χρόνο όλη αυτή η διαδικασία.

Όταν χώρισα ήμουν έγκυος και είχα τρομοκρατηθεί. Χρειάστηκε αμέσως να μπω στην αγορά εργασίας. Δεν είχα την πολυτέλεια καθόλου να ευχαριστηθώ τη μικρή ηλικία της Μαρίσας, όσο πρέπει να ευχαριστιέται κάποιος το μεγάλωμα του παιδιού του. Εκείνο το διάστημα είχα ισχυρότατες κρίσεις πανικού, όπως είχα και την τελευταία χρονιά της τηλεόρασης και γι' αυτό ολοκλήρωσα εκεί όλη αυτή την προσπάθεια».