Breaking News

Survivor: Η εξομολόγηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου - «Ο μπαμπάς μου έχει έναν εθισμό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία εξομολόγηση, σχετικά με τον πατέρα της, προχώρησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία είπε συγκινημένη στην κάμερα του Survivor:

«Στο Survivor έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα. Είπα στα παιδιά ότι δεν έχω δώσει το τηλέφωνο του μπαμπά μου στην επικοινωνία κι ότι δεν τον έχω συναντήσει κι ούτε του έχω μιλήσει από επιλογή πριν από το Survivor.

Ο μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή του και το μόνο φάουλ που έχει κάνει είναι ότι είχε για πολλά χρόνια έναν εθισμό, τον οποίο μέχρι να ενηλικιωθώ δεν τον ξεπέρασε ποτέ. Και ακόμα και σήμερα υποτροπιάζει πολλές φορές, συνέρχεται και υποτροπιάζει ξανά...

Έχω δει τον εαυτό μου να κρύβει πράγματα και να ντρέπεται, κάτι το οποίο είναι λάθος γιατί πολύς κόσμος περνάει τα ίδια, είτε στον τζόγο είτε στο οτιδήποτε. Αυτό που πρέπει να μάθουμε είναι να προσπαθούμε να στηρίζουμε αυτούς τους ανθρώπους κι ότι όλο αυτό είναι μια αρρώστια, η οποία μπορεί να ξεπεραστεί με την αγάπη των δικών σου ανθρώπων. 

Εγώ συνειδητοποιώ ότι όλα αυτά τα χρόνια είχα μία άρνηση προς το πρόσωπό του γιατί η επαφή μαζί του μου θύμιζε όλα τα αρνητικά που είχα περάσει και διαπιστώνω ότι, μεγαλώνοντας, έγινα πολύ εγωίστρια, σκληρή και ανεξάρτητη.

Νομίζω ότι τελικά πρέπει να το αλλάξω αυτό. Πρέπει να δίνω δεύτερες ευκαιρίες και να μάθω να συγχωρώ, προπάντων για τη δική μου ψυχική υγεία και το δικό μου καλό και σε δεύτερη φάση για να βοηθήσω αυτούς τους ανθρώπους. Θέλω να ξέρει ότι τον αγαπάω, παρά τα λάθη που έχει κάνει και πως θα τα πούμε όταν βγω έξω».