Breaking News

Survivor - Ναυσικά για Μυριέλλα: «Θέλω να της ζητήσω δημόσια συγγνώμη γιατί την πλήγωσα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι σχέσεις της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και της Μυριέλλας Κουρεντή στο Survivor φαίνεται να αποκαταστάθηκαν, μετά τις εντάσεις των προηγούμενων ημερών.

Η ρήξη ήρθε όταν η Μυριέλλα Κουρεντή είχε μεταφέρει στην Κάτια Ταραμπάνκο κάποια αρνητικά σχόλια της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου. Ωστόσο, η Ναυσικά είχε ήδη απομακρυνθεί από την ηθοποιό.

Οι δύο παίκτριες των Διασήμων ζήτησαν συγγνώμη η μία από την άλλη και αγκαλιάστηκαν, με τη Ναυσικά να λέει χαρακτηριστικά:

«Ο κόσμος θα μας περνά λίγο για τρελές εδώ πέρα. Χθες σφαζόμασταν και σήμερα αγκαλιαζόμαστε και κλαίμε... Η Μυριέλλα έχει κάποια κακά. Πιστεύει τις περισσότερες φορές ότι έχει δίκιο, πάντα απαντά κι είναι λίγο ανώριμη θεωρώ για την ηλικία της. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι έχει πολύ καλή ποιότητα ανθρώπου κι έχει πάντα καλή πρόθεση. Θέλω να της ζητήσω δημόσια συγγνώμη γιατί την πλήγωσα και να τελειώσει όλο αυτό εδώ. Θα είμαστε αγαπημένες από εδώ και μπρος».

«Κι εγώ με τη σειρά μου της ζητάω συγγνώμη, την πλήγωσα άθελά μου. Για μένα ήταν πολύ σημαντική από την αρχή του Survivor», είπε η Μυριέλλα με δάκρυα στα μάτια.