Breaking News

Survivor: Ο κακός χαμός στην ομάδα των Διασήμων - «Τα προβλήματα που έχουμε είναι άπειρα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας, οι Μαχητές νίκησαν και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Προηγήθηκε μεγάλη ένταση στην παραλία των Διασήμων.

Οι Διάσημοι έχουν χωριστεί σε υποομάδες και το κλίμα στην ομάδα είναι ιδιαίτερα τεταμένο. Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μυριέλλα Κουρεντή είχαν έντονη αντιπαράθεση, που ξεκίνησε από το τελευταίο συμβούλιο, με τον ποδοσφαιριστή να φτάνει στο σημείο να πετάξει το σκαμνί που καθόταν.


Μεγάλη ένταση σημειώθηκε και ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Σάκη Αρσενίου, που κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια.


Από την πλευρά της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τόνισε ότι μετά την αποχώρηση του Θανάση Βισκαδουράκη χάθηκε ο σεβασμός στην ομάδα.


Οι Μαχητές κέρδισαν και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας με 10-5 και πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη τους.


Μετά τον αγώνα η Μυριέλλα Κουρεντή άφησε υπονοούμενα ότι κάποιοι συμπαίκτες της δεν προσπάθησαν ιδιαίτερα για τη νίκη.

«Είδα ανθρώπους να μην προσπαθούν, όπως το έχουν κάνει άλλες φορές, για να φέρουν τον πόντο. Θα εκνευριστώ αν έχει γίνει εσκεμμένα για να ψηφιστούν παραπάνω παίκτες και να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να παραμείνει στο παιχνίδι κάποιος που θέλουν μερικοί», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.


«Έχω ξενερώσει απίστευτα και θα ήθελα να φύγω από το  παιχνίδι. Βλέπω ότι θα ξεπεράσουμε τις 20 συνεχόμενες ήττες των Μαχητών. Τα προβλήματα που έχουμε είναι άπειρα», τόνισε από την πλευρά του ο Άρης Σοϊλέδης.


Στο μεταξύ η Μυριέλλα Κουρεντή μετέφερε στην Κάτια Ταραμπάνκο κάτι που της είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τα αίματα άναψαν.

«Η Μυριέλλα είναι τελείως αχάριστη. Την έχω στηρίξει όσο κανένας άλλος», είπε η Ναυσικά στην κάμερα της παραγωγής.


Αργότερα ο Άρης Σοϊλέδης πλησίασε τη Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία δεν πείστηκε από τα λεγόμενά του και ξέσπασε σε κλάματα.