Breaking News

Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Ναυσικά σε Μυριέλλα: «Κουράστηκα και στο είπα στα μούτρα σου» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με τις εντάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη και έχοντας χάσει και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, οι Διάσημοι οδηγήθηκαν στο συμβούλιο, με το οποίο ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ήδη ο Σάκης Αρσενίου. Στο συμβούλιο οι Διάσημοι ψήφισαν, με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να συγκεντρώνει τις περισσότερες αρνητικές ψήφους. Ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε τη Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Ακολούθησε αντιπαράθεση ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Άρη Σοϊλέδη. Στη συνέχεια έπεσαν και επίσημα οι τίτλοι τέλους στη φιλία της Μυριέλλας με τη Ναυσικά.

Συγκεκριμένα η Ναυσικά είπε για τη Μυριέλλα: «Ήμουν το μόνο άτομο που την υποστήριξε όταν όλοι ήταν εναντίον της... Απομακρύνθηκα γιατί κουράστηκα από έναν άνθρωπο που του εξηγώ 10 πράγματα και δεν καταλαβαίνει κι αυτό που δεν καταλαβαίνει είναι τα λάθη του. Θεωρεί ότι πάντα έχει δίκιο. Στη Μυριέλλα μίλησα προσωπικά και της είπα ότι απομακρύνθηκα γιατί εδώ πέρα δεν μπορώ ώρες - ώρες, τα νεύρα μου δεν είναι καλά. Έχει αρχίσει να με κουράζει γιατί είναι φορτικό να συζητάμε τα ίδια και τα ίδια και κυρίως γιατί δεν καταλαβαίνει... Κουράστηκα και στο είπα στα μούτρα σου! Και όχι μία φορά, παραπάνω...».

Πριν το συμβούλιο, η Μυριέλλα Κουρεντή είχε μεταφέρει στην Κάτια Ταραμπάνκο κάποια αρνητικά σχόλια της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, με την Κάτια να εκφράζει την ενόχλησή της.

Ακολούθησε «έκρηξη» από τον Σάκη Αρσενίου, ο οποίος σημείωσε: «Δεν μπορεί να είμαι εδώ λίγες ημέρες και να τους έχω αναστατώσει τόσο. Ήταν μαζεμένα κάποια άλλα πράγματα και την πληρώνω εγώ. Αν έχω προκαλέσει με τα γέλια μου και δεν έχω αφήσει κάποιον άνθρωπο να ξεκουραστεί, ζητώ συγγνώμη».
 
Δείτε τα βίντεο.