Breaking News

Survivor: Ο καβγάς Β. Ανδριώτου και Α. Σοϊλέδη εκνεύρισε τη Μαρία Αντωνά - «Τι θες κούκλα μου;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, η Βρισηίδα Ανδριώτου εκνευρίστηκε με κάποιους συμπαίκτες της γιατί δεν άκουσαν τις συμβουλές της στο αγώνισμα ασυλίας, ενώ είχε και έντονο καβγά με τον Άρη Σοϊλέδη.


Σήμερα, Δευτέρα, η Μαρία Αντωνά σχολίασε εκνευρισμένη στην εκπομπή του Open, αναφερόμενη στον χθεσινοβραδινό καβγά:

«Το πιο τρομερό από όλα είναι ότι η Βρισηίδα μιλάει για σεβασμό... Αν ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν θα δούμε ότι η ίδια δεν είχε σεβασμό σε ανθρώπους που είχε δίπλα της. Αναφέρομαι σε μια πολύ συγκεκριμένη περίπτωση...

Όταν είσαι σε μια διαδικασία να συμβιώνεις με κάποια άτομα εκεί μέσα, ό,τι και να έχεις το λύνεις με τη συζήτηση, ούτε με τσακωμούς, ούτε με το να επιτίθεσαι λεκτικά στο άλλον.

Ο Άρης είναι ένας τύπος που θέλει να το συζητήσει για να το λύσει. Δε μπορείς να είσαι όλη μέρα με κάποιον εκεί και να είσαι τσακωμένος. Δεν αντιλαμβάνομαι σε ποιες δύο αναφέρεται, η ίδια δεν είπε ότι έχει απομακρυνθεί από τον Άρη γιατί είναι εγωκεντρικός και εγωιστής; Οπότε, τώρα γιατί υπάρχει πρόβλημα αν ο Άρης κάνει παρέα με δύο άλλα παιδιά;

Γενικότερα από τη μέρα που μπήκε ο Άρης είναι ένα πρόβλημα για τη Βρισηίδα... Πριν από λίγες μέρες η ίδια είπε ότι έχει απομακρυνθεί από τον Άρη. Τώρα τι θες κούκλα μου; Θες να απομακρυνθείτε ή να κάνετε παρέα; Τι θες;».