Breaking News

Survivor: Το έπαθλο φαγητού και το «θάψιμο» στη Ναυσικά - «Το παίζει φίλη στη Μυριέλλα κι από πίσω την κοροϊδεύει» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor του Σαββάτου, οι ομάδες αγωνίστηκαν για δύο έπαθλα φαγητού, το πρώτο στο κύριο αγώνισμα και το δεύτερο στο κουίζ των ερωτήσεων που ακολούθησε.

Πριν το αγώνισμα η Ασημίνα Χατζηανδρέου, που συνεχίζει να είναι εξοργισμένη μετά την αποχώρηση της φίλης της Πελαγίας Καζολέα, επιτέθηκε ξανά στον Σπύρο Μαρτίκα.


Οι Μαχητές πήραν σαρωτική νίκη (10-3) στο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, πανηγύρισαν με χορευτικές κινήσεις και απόλαυσαν μία λαχταριστή μπουγάτσα Θεσσαλονίκης.


Επίσης, μία ατάκα της Σοφιάννας Αβραμάκη μετά τον αγώνα ενόχλησε τους Διάσημους. «Τελείωσαν οι διακοπές για τους Διάσημους», είπε χαρακτηριστικά και ακολούθησαν αντιδράσεις.


Η Σοφιάννα Αβραμάκη σχολίασε στην κάμερα ότι δεν περίμενε να ενοχληθούν οι Διάσημοι, ενώ τόνισε ότι δεν ξεχνάει όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες στην ομάδα των Μαχητών και πως δεν έχει αλλάξει η άποψή της για τον Σπύρο Μαρτίκα.


Στους Διάσημους, η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε στην κάμερα της παραγωγής για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τη Μυριέλλα Κουρεντή:

«Πριν λίγο συζητούσαμε με την Ευρυδίκη (Παπαδοπούλου) και την Κάτια (Ταραμπάνκο) το θέμα της Ναυσικάς, που απομακρύνει από δίπλα της τη Μυριέλλα. Αυτό εγώ το είχα πει από την αρχή, όταν είχε έρθει ο Άρης (Σοϊλέδης), που έβαλε λόγια στη Ναυσικά να απομακρυνθεί από τη Μυριέλλα, γιατί ο κόσμος έξω τη λέει... τρελή. Η Ναυσικά το έκανε πολύ διακριτικά. Επειδή δεν είχε φύγει τότε ο Λάμπρος (Κωνσταντάρας), δεν απομακρύνθηκε τελείως. Μετά την αποχώρηση του Λάμπρου, η Ναυσικά έχει απομακρυνθεί πολύ από τη Μυριέλλα».

Η Κάτια και η Ευρυδίκη είπαν ότι όλοι παράτησαν μόνη της τη Μυριέλλα, με τη Βρισηίδα να σχολιάζει: «Αφού όταν μιλάει την κοροϊδεύουν, γελάνε μαζί της».

Η Ευρυδίκη πρόσθεσε: «Εγώ αισθάνομαι άσχημα. Και στη βάρκα που την κοροϊδεύουν για τον τρόπο που κλαίει, για το στόμα της κλπ., δεν μ' αρέσει».

Ακόμη έκαναν λόγο για «στρατηγική γουρουνιά» της Ναυσικάς, με τη Βρισηίδα να αναφέρει στην κάμερα:

«Η Nαυσικά λέει στην Ευρυδίκη ότι δεν αντέχει τη Μυριέλλα. Απλά απομακρύνσου και μην της μιλάς. Μην το παίζεις φίλη για να μην σε ψηφίσει στο συμβούλιο και από πίσω να την κοροϊδεύεις».


Το επεισόδιο ολοκληρώθηκε με το κουίζ των ερωτήσεων, στο οποίο νίκησαν οι Μαχητές και απόλαυσαν από τέσσερα κρουασανάκια με τυρί, γαλοπούλα, ντομάτα, μαρούλι και μαγιονέζα.