Breaking News

Η Φάρμα: Οι δύο μονομάχοι - Ο Κουτσαβάκης εμφάνισε το... δήθεν καμένο σχέδιο και «τρέλανε» τους παίκτες (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Σαββάτου, προέκυψαν οι δύο μονομάχοι, οι οποίοι θα αγωνιστούν, διεκδικώντας την παραμονή τους στη «Φάρμα».

Στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Κουτσαβάκης, που είναι αρχηγός για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, είπε ότι έκαψε τις οδηγίες για την αποστολή, προκαλώντας την έκρηξη της Σάσας Μπάστα, η οποία τον «στόλισε» με πολλά «γαλλικά»...

Τελικά, ο Κουτσαβάκης εμφάνισε το σχέδιο, που δήθεν έκαψε. Μάλιστα, προσπάθησε να αποδείξει ότι οι οδηγίες που είχε δώσει στους συμπαίκτες του ανταποκρίνονται στο σχέδιο.


Επίσης, πριν δώσει τη μαύρη πέτρα, ευχαρίστησε όλους τους παίκτες που έχουν περάσει από τη «Φάρμα», γιατί του έδωσαν την έμπνευση να γράψει ένα τραγούδι.


Ο Κουτσαβάκης έδωσε τη μαύρη πέτρα στον Γρηγόρη Αναστασιάδη, που είναι ο πρώτος μονομάχος.


Ακολούθησε η ψηφοφορία των παικτών, πλην του αρχηγού, από την οποία αναδείχθηκε και ο δεύτερος μονομάχος, που είναι ο Μιχάλης Πελεκάνος.


Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης και ο Μιχάλης Πελεκάνος θα μονομαχήσουν, διεκδικώντας την παραμονή τους στη «Φάρμα».


Στο μεταξύ, προκλήθηκαν νέες αντιδράσεις όταν ο Κουτσαβάκης απόλαυσε το προνόμιο του αρχηγού, μαζί με την Αθανασία Τσουμελέκα και τη Μαρία Παπαγεωργίου, τρώγοντας μέλι με λουκουμάδες και pancakes.


Η Μαρία πήρε μαζί της, κατά παράβαση των κανόνων, λουκουμάδες για να δώσει και στους υπόλοιπους παίκτες και ο Κουτσαβάκης το μέλι που απέμεινε.

Τελικά, ο Γρηγόρης Αναστασιάδης ανακάλυψε το μέλι που έκρυψε ο Κουτσαβάκης και διάφορες υποψίες μπήκαν στο μυαλό των «αγροτών»...