Breaking News

Survivor: Χαμός στο συμβούλιο μετά την ανάδειξη των υποψηφίων προς αποχώρηση - Πελαγία: «Είναι όλα μηνύσιμα...» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας, οι Διάσημοι νίκησαν τους Μαχητές και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, ενώ στη συνέχεια συμπληρώθηκε η τριάδα των υποψήφιων προς αποχώρηση. Ακολούθησε μεγάλη ένταση στους Μαχητές...

Οι Διάσημοι πήραν σαρωτική νίκη απέναντι στους Μαχητές. Το τελικό 10-4 διαμόρφωσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.


Στους Μαχητές, το αίσθημα της πείνας και της εξάντλησης έχει κυριαρχήσει, με αποτέλεσμα οι παίκτες να τσακωθούν για ακόμη μια φορά για το μοίρασμα του φαγητού. Η έκρηξη ακολούθησε αργότερα, στο συμβούλιο...


Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ήδη o Ανδρέας Ματθαιακάκης... Στο συμβούλιο, από την ψηφοφορία των Μαχητών, αναδείχθηκε δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση η Πελαγία Καζολέα, συγκεντρώνοντας 6 αρνητικές ψήφους. Ο Σάββας Κάλφας, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε τον Σπύρο Μαρτίκα.


Μετά την ανάδειξη των υποψηφίων προς αποχώρηση, ο Σπύρος και ο Σάββας επιτέθηκαν στην Πελαγία, την οποία κατηγόρησαν ότι στο μοίρασμα του φαγητού, η ίδια, η Σοφιάννα και η Ασημίνα τρώνε μεγαλύτερες μερίδες.

Νωρίτερα, η Πελαγία τόνισε: «Έπεσαν όλοι επάνω μου να μου αμαυρώσουν την εικόνα ότι δεν είναι δίκαιη η μοιρασιά... Το Survivor είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής, αλλά με ενοχλούν πράγματα, που ξεφεύγουν από το όριο το παιχνιδιού κι αν αντιληφθώ, μετά τη μεσημεριανή τοποθέτησή μου, ότι υπάρχουν χαρακτηρισμοί που υπονοούν πράγματα χωρίς να είναι αποδείξεις αλλά απλές ενδείξεις... Είναι όλα μηνύσιμα και δε θα διστάσω να τα αντιμετωπίσω γιατί ο καθένας έχει έρθει εδώ μόνος του».

Κάποια στιγμή η Ασημίνα εκνευρίστηκε και έφυγε από το συμβούλιο, ενώ την ακολούθησε και η Κάτια Ταραμπάνκο των Διασήμων.

Αργότερα, η Κάτια ξέσπασε, καθώς είχε αντιμετωπίσει παρόμοιες κατηγορίες στο περσινό Survivor, με τον Σπύρο Μαρτίκα να της απαντά ότι είναι 100% σίγουρος ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη στο μοίρασμα του φαγητού στην ομάδα του.