Breaking News

Τζένη Καζάκου: «Στη δραματική σχολή είχα καθηγητή τον παππού μου, είναι ανόητο να με συγκρίνουν με τη γιαγιά μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» παραχώρησε η εγγονή δύο θρύλων του ελληνικού κινηματογράφου, της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου. Γονείς της είναι οι, επίσης, ηθοποιοί Τάνια Τρύπη και Κωνσταντίνος Καζάκος. Η  Τζένη Καζάκου, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», είπε στην εκπομπή του Mega:

«Η σειρά κρύβει πολλά κοινωνικά μηνύματα, τα οποία θα έπρεπε να μας απασχολούν... Η αναγνωρισιμότητα, που βίωσα από τη σειρά, ήταν ωραία και τρομακτική ταυτόχρονα. Με τρόμαξε όσον αφορά την προσωπική μου ζωή, ότι μπορεί να βγω για ένα ποτό, να με βγάλουν μία φωτογραφία κι αυτό να χρησιμοποιηθεί εναντίον μου ή να με εκθέσουν. Ίσως να με τρόμαξε επειδή μεγάλωσα σε μία οικογένεια που ήταν στα φώτα της δημοσιότητας.

Ο χωρισμός των γονιών μου δεν είναι κακό βίωμα. Οι γονείς μου χώρισαν πολύ καλά και το διαχειρίστηκαν και πολύ καλά. Έμενα με τη μαμά μου, αλλά ο μπαμπάς μου δεν μου έλειψε ποτέ. Μου φαίνεται πολύ φυσιολογικό να βλέπω τους γονείς μου με άλλους συντρόφους. Όταν δύο άνθρωποι δεν είναι πλέον χαρούμενοι μαζί, να χωρίζουν. Εάν οι γονείς είναι καλά, είναι και τα παιδιά καλά. Τα παιδιά δεν είναι χαζά, αντιλαμβάνονται πολλά περισσότερα από ό,τι πιστεύουμε...

Οι συμμαθητές μου αντιδρούσαν περίεργα όταν μάθαιναν ότι είμαι η εγγονή της Τζένης Καρέζη...  Όταν ξεκίνησα στη δραματική σχολή είχα καθηγητή τον παππού μου. Ήταν λίγο αμήχανο γιατί δεν ήξερα πώς να του απευθύνομαι... παππού ή κ. Καζάκο; Οπότε το πήγαινα πολύ διπλωματικά και απλά του μιλούσα στον πληθυντικό.

Είναι ανόητο να με συγκρίνουν με τη γιαγιά μου... Εσείς τους ξέρετε ως καλλιτέχνες, για μένα είναι ο μπαμπάς μου, η μαμά μου, ο παππούς μου και η γιαγιά μου... Είμαι περήφανη για την οικογένειά μου.

Έχω πολλούς δαίμονες που με προβληματίζουν... Αγαπάω πολύ το σκοτάδι, με συγκινεί γιατί περιέχει πόνο. Όλες οι φιλίες μου και οι άνθρωποι που έχουν έρθει στη ζωή μου, κάπως έτσι συνδεθήκαμε...».

Δείτε το βίντεο του Mega.